Shrsk Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 383 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce GT 720M - İntel Core i5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2022 #11 BMKJURB dedi: Arkadaşlar oyun toplam kaç GB yer kaplıyor? 240 SSD var ve 183 GB boş sadece. Steam ETS 2 için yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla yeterlidir. Sistemin de iyiyse zevkle oynayabilirsin. Direksiyonla oynamanı öneririm daha fazla zevk veriyor
BMKJURB dedi: Arkadaşlar oyun toplam kaç GB yer kaplıyor? 240 SSD var ve 183 GB boş sadece. Steam ETS 2 için yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla yeterlidir. Sistemin de iyiyse zevkle oynayabilirsin. Direksiyonla oynamanı öneririm daha fazla zevk veriyor
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #12 Gayet yeterli.
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 17 Aralık 2022 #13 Shrsk dedi: Fazlasıyla yeterlidir. Sistemin de iyiyse zevkle oynayabilirsin. Direksiyonla oynamanı öneririm daha fazla zevk veriyor Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesinde Logitech G serisi harici direksiyon seti almanızı önermem bu arada. Pişman olursunuz, zevk alamazsınız. Ucuz diye almayın yani.
Shrsk dedi: Fazlasıyla yeterlidir. Sistemin de iyiyse zevkle oynayabilirsin. Direksiyonla oynamanı öneririm daha fazla zevk veriyor Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesinde Logitech G serisi harici direksiyon seti almanızı önermem bu arada. Pişman olursunuz, zevk alamazsınız. Ucuz diye almayın yani.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 17 Aralık 2022 #14 Uxsmu dedi: Giriş seviyesinde Logitech G serisi harici direksiyon seti almanızı önermem bu arada. Pişman olursunuz, zevk alamazsınız. Ucuz diye almayın yani. Genişletmek için tıkla... Mause klavye oynuyorum sağolun.
Uxsmu dedi: Giriş seviyesinde Logitech G serisi harici direksiyon seti almanızı önermem bu arada. Pişman olursunuz, zevk alamazsınız. Ucuz diye almayın yani. Genişletmek için tıkla... Mause klavye oynuyorum sağolun.
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 18 Aralık 2022 #15 BMKJURB dedi: Mause klavye oynuyorum sağolun. Genişletmek için tıkla... Ben de mouse ile oynuyorum, arkadaş direksiyon önermiş ben de alacaksanız pişman olmayın diye yazayım dedim. İyi sürüşler.
BMKJURB dedi: Mause klavye oynuyorum sağolun. Genişletmek için tıkla... Ben de mouse ile oynuyorum, arkadaş direksiyon önermiş ben de alacaksanız pişman olmayın diye yazayım dedim. İyi sürüşler.