ETS 2 kirkenes kayıt sıkıntısı

LastRienn

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben ProMods da olan kirkenes yoluna şehirden girmek değil de aşağısından başlamak istiyorum.
Buna bir çözüm bulup orada kirkenes maden aşağı yol diye adını koyduğum bir kayıt oluşturdum ama şöyle bir sıkıntısı oluyor:

Ben bazen oyuna girdiğimde direkt başka garaja gidip başka yerlerde sürmek istiyorum ve yeni çekiciler modifiye ediyorum ama çıkıp tekrar girince ve kirkenes adlı kayıdıma girince o tır kayboluyor.

2. sorunum ise şu: Ben mesela kirkenes aşağı yol kayıtıma girip yolu bitirip şehre kadar gidiyorum ve sonra orada yeni tır ve dorse falan yapıyorum, ben o şehre gidince yaptığım dorse çekicilerin oyuna kayıt olmasını istiyorum ve başka bir zaman oyuna girdiğimde kirkenes kayıtı yükleyince o dorse ve çekicinin de kayıtta olmasını istiyorum. Çekici yöneticisin de falan.

Biraz karışık anlattım ama illa anlayan kişiler olur. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar, ben ProMods da olan kirkenes yoluna şehirden girmek değil de aşağısından başlamak istiyorum.
Buna bir çözüm bulup orada kirkenes maden aşağı yol diye adını koyduğum bir kayıt oluşturdum ama şöyle bir sıkıntısı oluyor:

Ben bazen oyuna girdiğimde direkt başka garaja gidip başka yerlerde sürmek istiyorum ve yeni çekiciler modifiye ediyorum ama çıkıp tekrar girince ve kirkenes adlı kayıdıma girince o tır kayboluyor.

2. sorunum ise şu: Ben mesela kirkenes aşağı yol kayıtıma girip yolu bitirip şehre kadar gidiyorum ve sonra orada yeni tır ve dorse falan yapıyorum, ben o şehre gidince yaptığım dorse çekicilerin oyuna kayıt olmasını istiyorum ve başka bir zaman oyuna girdiğimde kirkenes kayıtı yükleyince o dorse ve çekicinin de kayıtta olmasını istiyorum. Çekici yöneticisin de falan.

Biraz karışık anlattım ama illa anlayan kişiler olur. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Anladığım kadarıyla başka kayıttaki dorse ve çekicinizi, kirkenes kaydında mı sürmek istiyorsunuz?

Evet ve ona girdiğimde o kirkenes de kayıt ettiğim çekiciyle garaja gidiyorum ya garaj da değil yine aynı yer de başlamasını istiyorum.

Oyun en son nerede kaldıysan oradan devam ettiriyor, çekici yöneticisinden tır seçerseniz oyuna ilk başladığınız garajdan başlatır, o yüzden madenden başlayamazsınız ama hızlı gitmek için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki adımları yap ardından 0 tuşuna basarak Kirkenes'e doğru git F9 ile ışınlanabilirsin.
İstersen konsolu (ESC tuşunun altındaki tırnak işareti tuşuyla) açıp g_flyspeed 1000 yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı