gangamstyle Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:12 #1 ETS 2'de konvoydayken oyun atıyor. Konvoya giriyorum, oyun yüklenirken oyundan atıyor. Her şeyim orijinal, sistemim de yeterli.
ETS 2'de konvoydayken oyun atıyor. Konvoya giriyorum, oyun yüklenirken oyundan atıyor. Her şeyim orijinal, sistemim de yeterli.
KS KS gangamstyle Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:48 #11 metixve dedi: Hocam, bu sorun son güncellemelerden sonra başladı sanırsam. Ben ve 3 arkadaşım aynı sorunu yaşıyoruz. Oyunlarımız tamamen orijinal. Hatta bazen araçlar ışınlanıyor falan… oyunda bir sıkıntı var sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet konvoydayken oluyor sadece 1.57.1 çıktıktan sonra başladı yükleyemiyor oyun trafikle alakası var galiba. Artı 0 Eksi
metixve dedi: Hocam, bu sorun son güncellemelerden sonra başladı sanırsam. Ben ve 3 arkadaşım aynı sorunu yaşıyoruz. Oyunlarımız tamamen orijinal. Hatta bazen araçlar ışınlanıyor falan… oyunda bir sıkıntı var sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet konvoydayken oluyor sadece 1.57.1 çıktıktan sonra başladı yükleyemiyor oyun trafikle alakası var galiba.