ETS 2 manifest dosyası atar mısınız?

yiğit turp

Hectopat
Arkadaşlar merhaba ETS 2 oyunu güncel olan varsa (program dosyaları X86/STEAM/STEAMAPPS) dosyasından APPMANIFEST_227300 dosyasını bana gönderebilir mi? Nedeni oyun Steam'de gözükmüyor tekrar indirmemi istiyor. İnternet yavaş bir daha indiremem.

Arkadaşlar merhaba ETS 2 oyunu güncel olan varsa (program dosyaları X86/STEAM/STEAMAPPS) dosyasından APPMANIFEST_227300 dosyasını bana gönderebilir mi? Nedeni oyun Steam'de gözükmüyor tekrar indirmemi istiyor. İnternet yavaş bir daha indiremem.

Hat degerleri paylasir misiniz? Kısaca hız testi.

Dosyaları doğrulamayı söyleyebilirim. Ama o da indirme yapabilir. Sonuçta eksik dosyayı tespit ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı