zeloxc Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Şu anda %15 indirime girmiş. Sizce şimdi mi alayım? Yoksa önümüzdeki günlerde büyük bir indirim olacak mı?
Şu anda %15 indirime girmiş. Sizce şimdi mi alayım? Yoksa önümüzdeki günlerde büyük bir indirim olacak mı?
ZMR35 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 639 Çözümler 2 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #2 Steam indirimlerine bakın Google'dan yazıyordur.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.382 Çözümler 32 29 Temmuz 2023 #3 zeloxc dedi: Şu anda %15 indirime girmiş. Sizce şimdi mi alayım? Yoksa önümüzdeki günlerde büyük bir indirim olacak mı? Genişletmek için tıkla... Hangi DLC link atabilir misin?
zeloxc dedi: Şu anda %15 indirime girmiş. Sizce şimdi mi alayım? Yoksa önümüzdeki günlerde büyük bir indirim olacak mı? Genişletmek için tıkla... Hangi DLC link atabilir misin?
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 29 Temmuz 2023 #4 Aras the Great dedi: Hangi DLC link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... EURO TRUCK SİMULATOR 2 MAP BOOSTER
Aras the Great dedi: Hangi DLC link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... EURO TRUCK SİMULATOR 2 MAP BOOSTER
zeloxc Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #5 ZMR35 dedi: Steam indirimlerine bakın Google'dan yazıyordur. Genişletmek için tıkla... Yani hocam büyük indirimlerde kesin olarak indirime girer mi peki?
ZMR35 dedi: Steam indirimlerine bakın Google'dan yazıyordur. Genişletmek için tıkla... Yani hocam büyük indirimlerde kesin olarak indirime girer mi peki?
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 29 Temmuz 2023 #6 zeloxc dedi: Yani hocam büyük indirimlerde kesin olarak indirime girer mi peki? Genişletmek için tıkla... Büyük indirimlerde kesin olarak indirime girer ama o zamana kadar zamlanmayacağı kesin değil.
zeloxc dedi: Yani hocam büyük indirimlerde kesin olarak indirime girer mi peki? Genişletmek için tıkla... Büyük indirimlerde kesin olarak indirime girer ama o zamana kadar zamlanmayacağı kesin değil.
CrawLOttoman Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 219 29 Temmuz 2023 #7 zeloxc dedi: Şu anda %15 indirime girmiş. Sizce şimdi mi alayım? Yoksa önümüzdeki günlerde büyük bir indirim olacak mı? Genişletmek için tıkla... Şu an şirketler büyük bir zam yapamıyor diye biliyorum Steam'in politikalarından dolayı yani süre dolmadan alın derim.
zeloxc dedi: Şu anda %15 indirime girmiş. Sizce şimdi mi alayım? Yoksa önümüzdeki günlerde büyük bir indirim olacak mı? Genişletmek için tıkla... Şu an şirketler büyük bir zam yapamıyor diye biliyorum Steam'in politikalarından dolayı yani süre dolmadan alın derim.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.382 Çözümler 32 29 Temmuz 2023 #8 zeloxc dedi: Yani hocam büyük indirimlerde kesin olarak indirime girer mi peki? Genişletmek için tıkla... Yaz indirimlerinde 188 liraya düşmüş, kesin konuşma olamaz burda sadece tahmin yürütebiliriz, indirim konusunda.
zeloxc dedi: Yani hocam büyük indirimlerde kesin olarak indirime girer mi peki? Genişletmek için tıkla... Yaz indirimlerinde 188 liraya düşmüş, kesin konuşma olamaz burda sadece tahmin yürütebiliriz, indirim konusunda.
zeloxc Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #9 Aslında bende hata var yaz indirimde 180 TL'ye düşmüş keşke alsaydım.
ZMR35 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 639 Çözümler 2 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #10 zeloxc dedi: Yani hocam büyük indirimlerde kesin olarak indirime girer mi peki? Genişletmek için tıkla... Ben ETS 2 oynayan biri olarak çoğunlukla inidirimde görüyorum hele büyük indirimlerde güzel bir indirim olacağını düşünüyorum.
zeloxc dedi: Yani hocam büyük indirimlerde kesin olarak indirime girer mi peki? Genişletmek için tıkla... Ben ETS 2 oynayan biri olarak çoğunlukla inidirimde görüyorum hele büyük indirimlerde güzel bir indirim olacağını düşünüyorum.