Merhaba ETS 2 için detaylı modifiye modu istiyorum. Scania için varsa atabilir misiniz?
Kullandığım moddur tavsiye ederim.50K Efsane Eklenti Paketi İndir - Gamemodsbase - 1.45.X
Bu mod Euro Truck Simulator 2 oyunun 1.45.X sürümü için 50K Efsane Eklenti Paketi Modunu oyuna ekler. Özellikler : Scania tır modeli için 50k eklenti paketi modudur. Yalnızca yuvalı tavan ızgaraları Kelsa VisorBars Kelsa HiBars Hella LED İşaret Işığı Işık Panosu SÜPER Logo Plaka Işık Panosu...gamemodsbase.com
Not: Kullanıdğınız sürüme göre internette aratınız.
Kullandığım moddur tavsiye ederim.50K Efsane Eklenti Paketi İndir - Gamemodsbase - 1.45.X
Bu mod Euro Truck Simulator 2 oyunun 1.45.X sürümü için 50K Efsane Eklenti Paketi Modunu oyuna ekler. Özellikler : Scania tır modeli için 50k eklenti paketi modudur. Yalnızca yuvalı tavan ızgaraları Kelsa VisorBars Kelsa HiBars Hella LED İşaret Işığı Işık Panosu SÜPER Logo Plaka Işık Panosu...gamemodsbase.com
Not: Kullanıdğınız sürüme göre internette aratınız.
Eğer abartılı modifiyelerden hoşlanıyorsanız "tuning all Truck package" önerebilirim.
Direkt link atma imkanınız varsa sevinirim ben hangisi güvenilir bilmiyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.