Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.148 Çözümler 9 28 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar geçen gün olan indirime maalesef ki yetişemedim ve oyunu alamadım, şimdi de indirim kolluyorum. Sizce indirime girer mi tekrardan ETS 2?
Arkadaşlar geçen gün olan indirime maalesef ki yetişemedim ve oyunu alamadım, şimdi de indirim kolluyorum. Sizce indirime girer mi tekrardan ETS 2?
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #2 Girer ama ne zaman gireceğini bilemeyiz.
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.148 Çözümler 9 28 Ocak 2023 #3 Vorfell dedi: Girer ama ne zaman gireceğini bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Tekrar düşse şöyle bir 30-40 hadi zorlasa 50 ne güzel olurdu o fiyata ETS 2 almak.
Vorfell dedi: Girer ama ne zaman gireceğini bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Tekrar düşse şöyle bir 30-40 hadi zorlasa 50 ne güzel olurdu o fiyata ETS 2 almak.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #4 Gablanify dedi: Tekrar düşse şöyle bir 30-40 hadi zorlasa 50 ne güzel olurdu o fiyata ETS 2 almak. Genişletmek için tıkla... Hep aynı fiyata düşüyor. 37 liraya düşüyor sanırım.
Gablanify dedi: Tekrar düşse şöyle bir 30-40 hadi zorlasa 50 ne güzel olurdu o fiyata ETS 2 almak. Genişletmek için tıkla... Hep aynı fiyata düşüyor. 37 liraya düşüyor sanırım.
celalfe Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 628 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #5 Gablanify dedi: Arkadaşlar geçen gün olan indirime maalesef ki yetişemedim ve oyunu alamadım, şimdi de indirim kolluyorum. Sizce indirime girer mi tekrardan ETS 2? Genişletmek için tıkla... Hocam düşeceğini sanmam. Bence beklemeden alın. Bu ekonomide oyunun indirime girmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.
Gablanify dedi: Arkadaşlar geçen gün olan indirime maalesef ki yetişemedim ve oyunu alamadım, şimdi de indirim kolluyorum. Sizce indirime girer mi tekrardan ETS 2? Genişletmek için tıkla... Hocam düşeceğini sanmam. Bence beklemeden alın. Bu ekonomide oyunun indirime girmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.
batmanarkham Picopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 4 28 Ocak 2023 #6 Gablanify dedi: Tekrar düşse şöyle bir 30-40 hadi zorlasa 50 ne güzel olurdu o fiyata ETS 2 almak. Genişletmek için tıkla... Net bir tarih istersen Mart'ta ilkbahar indirimlerinde
Gablanify dedi: Tekrar düşse şöyle bir 30-40 hadi zorlasa 50 ne güzel olurdu o fiyata ETS 2 almak. Genişletmek için tıkla... Net bir tarih istersen Mart'ta ilkbahar indirimlerinde
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.148 Çözümler 9 28 Ocak 2023 #7 celalfe dedi: Hocam düşeceğini sanmam. Bence beklemeden alın. Bu ekonomide oyunun indirime girmesini beklerseniz daha çok beklersiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi 150 TL gibi bir fiyatı var ben o fiyatı verirsem içimde kalacak ya indirim gelirse diye bir de ben aldıktan sonra üstüne indirim girerse içim yanar.
celalfe dedi: Hocam düşeceğini sanmam. Bence beklemeden alın. Bu ekonomide oyunun indirime girmesini beklerseniz daha çok beklersiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi 150 TL gibi bir fiyatı var ben o fiyatı verirsem içimde kalacak ya indirim gelirse diye bir de ben aldıktan sonra üstüne indirim girerse içim yanar.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #8 celalfe dedi: Hocam düşeceğini sanmam. Bence beklemeden alın. Bu ekonomide oyunun indirime girmesini beklerseniz daha çok beklersiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun sık sık indirime giriyor zaten. Zamda alalı çok oldu. Daha da yükselirse kimse almayacağı için arttırmazlar.
celalfe dedi: Hocam düşeceğini sanmam. Bence beklemeden alın. Bu ekonomide oyunun indirime girmesini beklerseniz daha çok beklersiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun sık sık indirime giriyor zaten. Zamda alalı çok oldu. Daha da yükselirse kimse almayacağı için arttırmazlar.
BlueScreenOfDeath Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 363 Çözümler 7 Yer İstanbul 28 Ocak 2023 #9 Bende sabırsızlıkla o anı bekliyorum ama umut yok.
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 28 Ocak 2023 #10 Next Fest:6 – 13 Şubat 2023 Böyle bir indirim gelecekmiş. Beklemekte fayda var.