ETS 2 objelerde kalite düşüyor

226261

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar videoda göreceğiniz gibi jeep lastiklerine yaklaşınca kalite artıyor, uzaklaşınca kalite düşüyor. Bu sorun arabalardaki kaplamalarda da mevcut. Sonradan ortaya çıkma gibi. Oyunu 2K ultra ayarlarda oynuyorum. Ölçekleme %400. Sistemim 9900K, RTX3080 32GB 3600Mhz CL 17 RAM. Oyun 500Gb Samsung M.2 SSD'ye kurulu ve windowsun kurulu olduğu SSD ayrı. Oyunda, işlemci ve ekran kartı sıcaklıklar da iyi, işlemci 44 derece, ekran kartı 58 derece, işlemci kullanımı %12, ekran kartı kullanımı %99, RAM kullanımı 6,5Gb. Ekran kartı driveri ve BİOS güncel. Win 10 home işletim sistemi. Bu sorun diğer oyunlarda olmuyor. Acaba oyunla ilgili bir sorun mu, Nvidia yada windows sürücülerinden kaynaklı olabilir mi? Youtube'da izlediğim bir kaç videoda da aynı grafik sorunu olanlara denk geldim. Tam ekran izlerseniz daha rahat görürsünüz.

Not: Kırmızı arabanın arka tekerleğinde aynı sorun daha iyi görünüyor. Uyuz oldum bu soruna.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar videoda göreceğiniz gibi Jeep lastiklerine yaklaşınca kalite artıyor, uzaklaşınca kalite düşüyor. Bu sorun arabalardaki kaplamalarda da mevcut. Sonradan ortaya çıkma gibi. Oyunu 2K Ultra ayarlarda oynuyorum. Ölçekleme %400. sistemim 9900k, RTX3080 32 GB 3600MHz CL 17 RAM. Oyun 500GB Samsung M.2 SSD'ye kurulu ve Windows'un kurulu olduğu SSD ayrı. Oyunda, işlemci ve ekran kartı sıcaklıklar da iyi, işlemci 44 derece, ekran kartı 58 derece, işlemci kullanımı %12, ekran kartı kullanımı %99, RAM kullanımı 6, 5GB. Ekran kartı driveri ve BIOS güncel. Windows 10 Home işletim sistemi. Bu sorun diğer oyunlarda olmuyor. Acaba oyunla ilgili bir sorun mu, NVIDIA ya da Windows sürücülerinden kaynaklı olabilir mi? YouTube'da izlediğim birkaç videoda da aynı grafik sorunu olanlara denk geldim. Tam ekran izlerseniz daha rahat görürsünüz.

Not: Kırmızı arabanın arka tekerleğinde aynı sorun daha iyi görünüyor. Uyuz oldum bu soruna.

Oyun ile alakalı durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı