KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.037 Çözümler 11 17 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar ETS 2'de tır otomatik fren yapıyor, ayağımı gazdan çektiğim an frene asılıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
Arkadaşlar ETS 2'de tır otomatik fren yapıyor, ayağımı gazdan çektiğim an frene asılıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.975 Çözümler 26 Yer Adana 17 Haziran 2025 #2 KenanBulutE dedi: Arkadaşlar ETS 2'de tır otomatik fren yapıyor, ayağımı gazdan çektiğim an frene asılıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Motor freni ayarı olması lazım onu kapatmayı dene.
KenanBulutE dedi: Arkadaşlar ETS 2'de tır otomatik fren yapıyor, ayağımı gazdan çektiğim an frene asılıyor. Bunu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Motor freni ayarı olması lazım onu kapatmayı dene.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.037 Çözümler 11 17 Haziran 2025 #3 izoo dedi: Motor freni ayarı olması lazım onu kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam, bulduğum bütün ayarları kapattım.
izoo dedi: Motor freni ayarı olması lazım onu kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Bulamadım hocam, bulduğum bütün ayarları kapattım.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.369 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 17 Haziran 2025 #4 Retarder/motor freni açmışsınız. Veya hız sabitleme açmışsınız.