Skyline1 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #1 ETS 2 oynuyorum ve bende 2 adet PS3 kolu var, menüde çalışıyor ama tır sürmeye başlayınca kullanamıyorum ve hiçbir şey anlamadım, bu konuya açıklık getirmek amacına oynanıp oynanmadığını söyleyebilir misiniz?
ETS 2 oynuyorum ve bende 2 adet PS3 kolu var, menüde çalışıyor ama tır sürmeye başlayınca kullanamıyorum ve hiçbir şey anlamadım, bu konuya açıklık getirmek amacına oynanıp oynanmadığını söyleyebilir misiniz?
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 23 Temmuz 2022 #2 Oynanır ETS 2 ayarlarından gamepad seçin. Artı 0 Eksi Çözüm
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya bakıp joystick ayarlarını yapın. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoya bakıp joystick ayarlarını yapın.