ETS 2 oyuna girerken çöküyor

"Belgelerim" klasöründen "Euro Truck Simulator 2" klasörünü silip tekrar girmeyi dener misiniz? (saveiniz varsa falan gidebilir)

Onuda denedim tamamen sildim dosyasını olmadı.

Oyununuz betada mı? Betadaysa betadan çıkın. Oyunun kurulu olduğu dizine gidin (Steam sağ tık dosya konumunu aç) winx64 klasörünü silin ve dosya doğrulamasını tekrar çalıştırın.

Oyununuz betada mı? Betadaysa betadan çıkın. Oyunun kurulu olduğu dizine gidin (Steam sağ tık dosya konumunu aç) winx64 klasörünü silin ve dosya doğrulamasını tekrar çalıştırın.

Denedim maalesef hâla aynı.

Buradan hata gözüküyor sanırım, ben anlamıyorum bu yazılardan bakabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• game.log.txt
    70,6 KB · Görüntüleme: 9
Baskasinin save dosyasini mi kullaniyorsunuz?

Evet şu anda başkasının save dosyasını kullanyorum ama kendi save dosyamdada aynısı oluyor baştan bir save dosyası açmayı deneyeyim mi?

Evet şu anda başkasının save dosyasını kullanyorum ama kendi save dosyamdada aynısı oluyor baştan bir save dosyası açmayı deneyeyim mi?
Save dosyalarini ayri yere atin, kendiniz save olusturup girmeye calisin. Bazen save dosyalarindan kaynakli oluyor, denemekten zarar gelmez.

Bu arada direk ETS'ye girerken oluyor degil mi? Truckersmp falan mi?

Save dosyalarini ayri yere atin, kendiniz save olusturup girmeye calisin. Bazen save dosyalarindan kaynakli oluyor, denemekten zarar gelmez.

Bu arada direk ETS'ye girerken oluyor degil mi? Truckers MP falan mi?

Yok oyuna girebiliyorum sür tuşuna bastıktan sonra yüklenme ekranında donuyor bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Bu arada hala aynı yeni save dosyayı açtım yine donuyor.

Başka çözüm yolu var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…