ETS 2 shifter ayarı yapma

Muhammedalialgn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Logitech G29 ile ETS 2 oynuyorum, 12 vitesli bir tır kullanıyorum vites atarken 1-3-5 diye gidiyor ben bunun 2-4-6 diye gitmesini istiyorum çünkü 1-3-5 olarak girince 12. vitesi görmüyor. Bunun bir ayarı var mıdır? Çünkü bir ara 2-4-6 diye atıyordu 1-3-5'e döndü yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Logitech G29 ile ETS 2 oynuyorum, 12 vitesli bir tır kullanıyorum vites atarken 1-3-5 diye gidiyor ben bunun 2-4-6 diye gitmesini istiyorum çünkü 1-3-5 olarak girince 12. vitesi görmüyor. Bunun bir ayarı var mıdır? Çünkü bir ara 2-4-6 diye atıyordu 1-3-5'e döndü yine.
Hocam ayarlardan kontrollerde alta inip vites bolumunde vites kolu mandalina istediginiz tusu atayin. Daha sonra vitesi 1'e alin o tusa basip debriyaja basin. 2 gosteriyorsa 2 4 6 olarak gider.

Vites ayari yaptin yerde mandal kismina bir tus ata o tusa bastiginda xift sayi olur eger ciftse tek sayi olur tabiki bunlari yapmak icin tirin 12 viteslik sanzuman takili olmasi lazim eger 12+2takiliysa h vites kolunda 6 ci vitesi gormez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı