Çözüldü ETS 2 Truckers MP açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

intel pentium 4

Kilopat
Merhaba, 3 4 ay önce sorunsuz oynayabiliyordum. Geçenlerde oynamak istediğimde Steam'den oynayabiliyorum ama Truckers MP giremiyorum. Girdiğimde şifremi giremeden hata verip oyundan atıyor. Oyunu ve Truckers MP'yi silip yükledim sorun devam ediyor. Ne yapabilirim?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Peki Truckers MP Launcher'ini yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi?
Yönetici olarak çalıştırınca da olmuyor.
Oyunun dosya bütünlüğünü doğrula düzelicektir benim öyle düzeldi 2 gün önce.
Yine olmuyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm sanırım.

"Documents/Euro Truck Simulator 2/config.cfg" dosyasını açmalı ve uset cf_asus_aura 1'i uset cf_asus_aura 0 olarak değiştirmelisiniz.
Truckersmp forumundaki bu çözümü yaptım düzeldi. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
Merhaba, 3 4 ay önce sorunsuz oynayabiliyordum. Geçenlerde oynamak istediğimde Steam'den oynayabiliyorum ama Truckers MP giremiyorum. Girdiğimde şifremi giremeden hata verip oyundan atıyor. Oyunu ve Truckers MP'yi silip yükledim sorun devam ediyor. Ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 1460042

Kullandığın Kayıt profilini değiştir.

Ya da mod kullanıyorsan tmp o yüzden hata veriyor olabilir. Modlarını sil tekrar dene.

Peki Truckers MP Launcher'ini yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi?
Yönetici olarak çalıştırınca da olmuyor.
Oyunun dosya bütünlüğünü doğrula düzelicektir benim öyle düzeldi 2 gün önce.
Yine olmuyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm sanırım.

"Documents/Euro Truck Simulator 2/config.cfg" dosyasını açmalı ve uset cf_asus_aura 1'i uset cf_asus_aura 0 olarak değiştirmelisiniz.
Truckersmp forumundaki bu çözümü yaptım düzeldi. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı