ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Dostlar selam. ETS 2 de Steam atölye içi hız sınırlayıcı modu var mı hız sınırlayıcı şöyle olursa iyi olur. Mesela yol Max 40 la git diyor araç 40tan sonra gaz yemesin o şekilde.
Dostlar selam. ETS 2 de Steam atölye içi hız sınırlayıcı modu var mı hız sınırlayıcı şöyle olursa iyi olur. Mesela yol Max 40 la git diyor araç 40tan sonra gaz yemesin o şekilde.
6 662040 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 6.715 Çözümler 22 16 Kasım 2023 #2 Onlin mantığı diyorsun yani? Ben modlara önceden bakardım böyle bir moda rastlamadım ancak, varsa bende alabilirim kıyı da köşede dursun. Artı 0 Eksi
Onlin mantığı diyorsun yani? Ben modlara önceden bakardım böyle bir moda rastlamadım ancak, varsa bende alabilirim kıyı da köşede dursun.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 16 Kasım 2023 #3 Ya buradaki paketi indirip kullanacaksınız veya kendiniz bir düzenleme yapacaksınız. AI trafik hız sınırlayıcı modları biraz zor bulunur. Download traffic pack Jazzycat v15 Download File traffic pack Jazzycat v15 sharemods.com Nasıl değiştirilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ya buradaki paketi indirip kullanacaksınız veya kendiniz bir düzenleme yapacaksınız. AI trafik hız sınırlayıcı modları biraz zor bulunur. Download traffic pack Jazzycat v15 Download File traffic pack Jazzycat v15 sharemods.com Nasıl değiştirilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et