- Makaleler
- 1
Ya adamı biçmişsin, daha hâla hareketini savunuyorsun.Arkadaşlar ama o sağda bekliyordu anlamıyor musunuz ben yolumda giderken önüme çıktı neden durduk yere sollama yapayım?
Ya adamı biçmişsin, daha hâla hareketini savunuyorsun.Arkadaşlar ama o sağda bekliyordu anlamıyor musunuz ben yolumda giderken önüme çıktı neden durduk yere sollama yapayım?
İyide ne yapmalıydım hocam ben giderken kenarda duran biri önüme çıktı ve bende refleks olarak sola kırdım, duramazdım.Ya adamı biçmişsin, daha hâla hareketini savunuyorsun.
Videoda tam böyle görünmüyor, normal olarak admin de böyle görmemiş.Dorse yok ama siz bilirsiniz sağ da bekleyen arkadaşım ben gelince önüme çıktı ve gaza bastı normalde sağ da bekliyordu.
Viraja girecekken sollamayacaksın işte. Sallarken haritayı kontrol edeceksin. Bu kadar işte.İyide ne yapmalıydım hocam ben giderken kenarda duran biri önüme çıktı ve bende refleks olarak sola kırdım, duramazdım.
Kanıtın var mı?
Video veya fotoğraf gibi. Varsa burada değil TruckersMP'nin kendi sitesinde itirazda bulun. Bu arada Calais-Duisburg yoluna gireceksen video kaydı açmadan girme.
Ortada sollama yok anlamıyor musunuz? O dururken önüme çıktı ve benim son 1 salisede duramamam suç mu bunun için konuyu açtım.Viraja girecekken sollamayacaksın işte. Sallarken haritayı kontrol edeceksin. Bu kadar işte.
Haklısın aslında yapacaksın modu, oynayacaksın. Kanser olmayacaksın boş yere.Bu oyunu niye online oynuyorsunuz ki? Ben hiç zevk almıyorum arkadaşlarım dışında. Offline modda da yollardan tırlar, arabalar geçiyor. ? +Olarak istediğim gibi sürebiliyorum.
Fren yapacak zaman var gibi mi gözüküyor? Direkt çıkıyor ayrıca arkadaşım.Adamı biçip arkadan gelenin de kaza yapmasına neden olmuşsun. Fren yapıp kornaya bassan veya raporlasan olmuyor muydu o oyuncuyu?
Ayrıca, korna kalabalık yerlerde server kuralı olarak devre dışı.Adamı biçip arkadan gelenin de kaza yapmasına neden olmuşsun. Fren yapıp kornaya bassan veya raporlasan olmuyor muydu o oyuncuyu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.