Asitadam Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 258 Yer Bakü 7 Mayıs 2022 #1 Merhaba. ETS 2 oynarken DAF 2021 XG+ aldım, kontağı çalıştırdıktan sonra dijital ekranın olmadığını fark ettim. Nasıl bu hatayı çözebilirim? Ekran görüntülerini ekledim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2022
Merhaba. ETS 2 oynarken DAF 2021 XG+ aldım, kontağı çalıştırdıktan sonra dijital ekranın olmadığını fark ettim. Nasıl bu hatayı çözebilirim? Ekran görüntülerini ekledim.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.377 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 7 Mayıs 2022 #2 F4 basıp ışık ayarlarından gösterge ayarını artırmayı deneyin. Klavyeye "yol bilgisayarı menüsü" ve "dahili gps'in harita modu" tuşlarına tuş atayıp onlara basmayı deneyin. Modları kaldırıp oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
F4 basıp ışık ayarlarından gösterge ayarını artırmayı deneyin. Klavyeye "yol bilgisayarı menüsü" ve "dahili gps'in harita modu" tuşlarına tuş atayıp onlara basmayı deneyin. Modları kaldırıp oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
Asitadam Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 258 Yer Bakü 7 Mayıs 2022 #3 Lee Yubin dedi: F4 basıp ışık ayarlarından gösterge ayarını artırmayı deneyin. Klavyeye "yol bilgisayarı menüsü" ve "dahili GPS'in harita modu" tuşlarına tuş atayıp onlara basmayı deneyin. Modları kaldırıp oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz her şeyi konuyu açmadan önce yaptım. Onu söylemeyi unuttum. Ama gene düzelmedi.
Lee Yubin dedi: F4 basıp ışık ayarlarından gösterge ayarını artırmayı deneyin. Klavyeye "yol bilgisayarı menüsü" ve "dahili GPS'in harita modu" tuşlarına tuş atayıp onlara basmayı deneyin. Modları kaldırıp oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz her şeyi konuyu açmadan önce yaptım. Onu söylemeyi unuttum. Ama gene düzelmedi.