ETS 2'de istediğim hızlanmayı alamıyorum

Hepsini denedim, aynı. Hızlanmıyor tır hızlanmıyor.
6 vites denediğinizi pek sanmıyorum, denediyseniz de otomatik denemişsinizdir bu da düşük devirdeyken otomatik vites atması anlamına geliyor. Benim ETS 2'de 1100 saatim var hocam, bu dediklerimi yapmadığınız sürece araç kalkmıyor diyemezsiniz.

Yahu denedim diyorum, denedim de-ne-dim. Hızlı vites atıyor ama genel hızlanma re-za-let. Harf-harf söylememi de ister misiniz?!

Güçsüz olan çekici aynı yükle nasıl bana fark atabiliyor onu da açıklar mısınız? Madem simülasyon...
Şartları görmeden cevap veremem, bir çok şart ve etki var oyunda hatta öyle ki seçtiğiniz lastiğin bile hızlanmaya etkisi var. Ama yarış oyunu oynamak istiyorsanız FH 4-5 veya AC oynayın.

Güçsüz olan çekici aynı yükle nasıl bana fark atabiliyor onu da açıklar mısınız? Madem simülasyon...
Tamamen her şeyin aynı olup sizden farklı hızlanmaya sahip olmaları imkansız. MP'de görüyorum hep tampon falan swaplıyorlar, motor da swaplamış olmasınlar?

Şartları görmeden cevap veremem, bir çok şart ve etki var oyunda hatta öyle ki seçtiğiniz lastiğin bile hızlanmaya etkisi var. Ama yarış oyunu oynamak istiyorsanız FH 4-5 veya AC oynayın.
Jet sebze misali tır sürmek istiyorum. İstediğimde de yarışıyorum farklı yarış oyunlarında.

Araç hızlanmasını Config dosyasından arttırabiliyorsunuz anlatımlı olarak YT'den bulursun.

Jet sebze misali tır sürmek istiyorum.

Sebze arabaları öyle çabuk çabuk hızlanmıyor hocam 770 Scania da 420 Volvo da çabuk çabuk hızlanan araçlar değil size tavsiyem oyundan keyif almaya bakın.

Arkadaşım direksiyon seti kullanıyor 360 BG tırıyla 180 km/h hızla gidebiliyor. Sorduğumda klavyede gaza %75 basıyor demişti. Doğruluğunu bilemiyorum ondan sordum.

Yanlış bilgi öyle bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…