ETS 2'de istediğim hızlanmayı alamıyorum

Scania rlj mod ise 400 beygir topline Scania ile 1 milyon 700 bin km yaptım hocam 1.5 yıldır oynuyorum.
Siz ETS'den başka oyun oynamamışsınız herhalde Benim kariyer 2018'den kalma sanırsam, 222 bin km sürmüşüm toplamda.

Şimdi de R440 Topline kullanayım diyorum biraz:

Siz ETS'den başka oyun oynamamışsınız herhalde benim kariyer 2018'den kalma sanırsam, 222 bin km sürmüşüm toplamda.

Şimdi de R440 topline kullanayım diyorum biraz:

Eki Görüntüle 1812901

Evet hocam 1-2 yılımı ETS de geçirdim diyebilirim bu arada araç bana göre kötü olmuş çok modifiyeli gerçekçi durmuyor.

Değişik bir şeyler deneyeyim dedim bu sefer, araç sıfır

Eki Görüntüle 1812907

Hocam arkaya sıfır Krone perde dorse çok güzel gider bir de kar beyazı olsa tadından yenmez.

Denerim, aslında Schmitz'de yakışıyor bence.

Schmitz dorselerin üst kapakları ve çıtaları gerçek hayatta çok kalitesiz hocam nedense sevmiyorum o dorseleri ama belki bir gün dayım alırsa işler değişebilir.

Dayınız şu anda hangi dorseyi kullanıyor acaba? Merakımdan soruyorum

Dayınız şu anda hangi dorseyi kullanıyor acaba? Merakımdan soruyorum

Kassbohrer açık sal dorse ile yem, saman, boru tarzı yükler taşıyor. Daha yeni dorse aldı ilk dorsesi 2009 kassbohrer dorse idi. Şu an 2019 yine aynı markayı kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…