Oyunun kurulu oldugu yerdeki .exe dosyasina sag tiklayip uyumluluk ayarlarini kontrol et, tam ekran iyilestirmeleri aciksa onu kapat.1920x1080
Oyunu sil yüklede yaptım her şeyi denedim düzelmedi
1920x1080Oyun ici cozunurluk ayari kacta?
Oyunun kurulu oldugu yerdeki .exe dosyasina sag tiklayip uyumluluk ayarlarini kontrol et, tam ekran iyilestirmeleri aciksa onu kapat.1920x1080
Oyunun kurulu oldugu yerdeki .exe dosyasina sag tiklayip uyumluluk ayarlarini kontrol et, tam ekran iyilestirmeleri aciksa onu kapat.
Eki Görüntüle 1969499
Ozellikle su 2 secenegi aktifse kapatip oyle oyunu acmayi dene.
exe yi bulamadımOyunun kurulu oldugu yerdeki .exe dosyasina sag tiklayip uyumluluk ayarlarini kontrol et, tam ekran iyilestirmeleri aciksa onu kapat.
Eki Görüntüle 1969499
Oyunun kurulu oldugu yerdeki .exe dosyasina sag tiklayip uyumluluk ayarlarini kontrol et, tam ekran iyilestirmeleri aciksa onu kapat.
Eki Görüntüle 1969499
Yardımın için çok tşk ederim kendim çözdüm sorunu eyw başka birisininde böyle olursa bana bontonus discordan ulaşır yardımcı olurumOyunun kurulu oldugu yerdeki .exe dosyasina sag tiklayip uyumluluk ayarlarini kontrol et, tam ekran iyilestirmeleri aciksa onu kapat.
Eki Görüntüle 1969499
Çözümü yazsan bir de buraya.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.