ETS 2'de sollama ban sebebi mi?

IArthurMorganI

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Pulse Amd Radeon Rx 9060 Xt
Amd Ryzen 5 3600
Gigabyte A320M-H
16 Gb Ram
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda gördüğünüz gibi ilerlemeyen ve yolu kapatan bir kişiyi solladım.
Sonuç olarak o adam ban yemedi ama ben bir hafta ban yedim. Bu adamı sollamak ban sebebi mi sizce?

Yolu kapatmamış yükü fazlasıyla ağır olduğu için milim milim ilerlemiş. Sollamanızdan dolayı ban yemeyi hak etmişsiniz geride bekleyenler babasının hayrına beklemiyor ya onlar da sollayabilirdi ama durumu anlamışlar.

Siz ETS 2 oynamıyorsunuz direkt Forza gibi arcade oynanış yapmışsınız eskiden modken bana denk gelseydiniz güzelinden 3-4 ay tatil yaptırırdım :D

İnsanlar maden yoluna, dar yollarda trafik görmek için gidiyor. Dolayısıyla yavaş akan bir trafik görünce şaşırmamalısınız.

Ayrıca sollamayı bitirirken en öndeki tıra çarpmışsınız gibi görünüyor.

Son düzenleme:
İnsanlar maden yoluna, dar yollarda trafik görmek için gidiyor. Dolayısıyla yavaş akan bir trafik görünce şaşırmamalısınız.

Ayrıca sollamayı bitirirken en öndeki tıra çarpmışsınız gibi görünüyor.
Çarpmadım o açıdan öyle gözüküyor

@Motionless IN White İyi de diğer türlü trafik akmıyor ki? yani yükü ağır diye saatlerce beklemek zorundasın.

Adam neden ban yesin? kasıtlı yapmıyor.
Sonunda beni anlayan biri

Yolu kapatmamış yükü fazlasıyla ağır olduğu için milim milim ilerlemiş. Sollamanızdan dolayı ban yemeyi hak etmişsiniz geride bekleyenler babasının hayrına beklemiyor ya onlar da sollayabilirdi ama durumu anlamışlar.

Siz ETS 2 oynamıyorsunuz direkt Forza gibi arcade oynanış yapmışsınız eskiden modken bana denk gelseydiniz güzelinden 3-4 ay tatil yaptırırdım :D
Ben oyunun içindeyken o adamın 1 km/h ile gittiği gözükmüyor duruyor gibi, lastiği bile oynamıyor.

Kardeşim illa hareket ettiğini sana video ile mi kanıtlayalım? Arkadaki araçlara videonun ilk saniyelerinde bak ufak ufak hareket edip duruyorlar en baştaki tır da en yamaçta zorlanıyor sense o sırada hiç etrafına bakmadan son sürat devam ediyorsun analiz yapmamışsın sonra niye ban yedim. Durup baksaydın ve uzun sürseydi sollasaydın ban yemezdin ama hiçbir şey olmamış gibi sol şeritten uzun süre gidersen affetmezler.

Kardeşim illa hareket ettiğini sana video ile mi kanıtlayalım? Arkadaki araçlara videonun ilk saniyelerinde bak ufak ufak hareket edip duruyorlar en baştaki tır da en yamaçta zorlanıyor sense o sırada hiç etrafına bakmadan son sürat devam ediyorsun analiz yapmamışsın sonra niye ban yedim. Durup baksaydın ve uzun sürseydi sollasaydın ban yemezdin ama hiçbir şey olmamış gibi sol şeritten uzun süre gidersen affetmezler.
Oyunu 1. şahıs bakış açısından oynuyorum yani onu göremem ordan gördüğüm tek şey yolu tıkayan bir araç. Hareket ettiği belli olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı