Bugs Bunny Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 753 Çözümler 6 18 Kasım 2022 #11 BarkinsTR dedi: Hocam hortlattım biraz tmpye girdiğinizde sol altta ayarlar var oradan oyun içi tagınızı değiştirip SS alıp admine atmalısınız. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım ss aldım ilettim sorunu çözdüler. Anlamadığım çok fazla var böyle beni nereden buldunuz
BarkinsTR dedi: Hocam hortlattım biraz tmpye girdiğinizde sol altta ayarlar var oradan oyun içi tagınızı değiştirip SS alıp admine atmalısınız. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yaptım ss aldım ilettim sorunu çözdüler. Anlamadığım çok fazla var böyle beni nereden buldunuz
BarkinsTR Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #12 Bugs Bunny dedi: Dediğiniz gibi yaptım SS aldım ilettim sorunu çözdüler. Anlamadığım çok fazla var böyle beni nereden buldunuz Genişletmek için tıkla... Hocam Truckers MP ile ilgili konuları geziyordum size denk geldim
Bugs Bunny dedi: Dediğiniz gibi yaptım SS aldım ilettim sorunu çözdüler. Anlamadığım çok fazla var böyle beni nereden buldunuz Genişletmek için tıkla... Hocam Truckers MP ile ilgili konuları geziyordum size denk geldim