shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.296 Çözümler 13 30 Mart 2021 #11 AkaiYoru dedi: Şahsi fikrim: Bence çıkması yıllar alabilir. Çünkü ETS 2 yavaş yavaş Dünya'yı DLC yoluyla oyuna ekliyor. Tüm Dünya haritası bitmeden çıkacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Avrupa'dan çıkacaklarını düşünmüyorum.
AkaiYoru dedi: Şahsi fikrim: Bence çıkması yıllar alabilir. Çünkü ETS 2 yavaş yavaş Dünya'yı DLC yoluyla oyuna ekliyor. Tüm Dünya haritası bitmeden çıkacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Avrupa'dan çıkacaklarını düşünmüyorum.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #12 shush dedi: Avrupa'dan çıkacaklarını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de tüm Dünya'yı çıkartmazlar. Fakat düşük bir ihtimalle Ortadoğu ve Fas falan getirebilirler diye düşünüyorum.
shush dedi: Avrupa'dan çıkacaklarını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de tüm Dünya'yı çıkartmazlar. Fakat düşük bir ihtimalle Ortadoğu ve Fas falan getirebilirler diye düşünüyorum.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.296 Çözümler 13 30 Mart 2021 #13 Vardem dedi: Bence de tüm Dünya'yı çıkartmazlar. Fakat düşük bir ihtimalle Ortadoğu ve Fas falan getirebilirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Euro dendiği için Avrupa'ya has değil mi? Gelmediyse Portekiz'e kadar gelir DLC'ler.
Vardem dedi: Bence de tüm Dünya'yı çıkartmazlar. Fakat düşük bir ihtimalle Ortadoğu ve Fas falan getirebilirler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Euro dendiği için Avrupa'ya has değil mi? Gelmediyse Portekiz'e kadar gelir DLC'ler.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #14 shush dedi: Euro dendiği için Avrupa'ya has değil mi? Gelmediyse Portekiz'e kadar gelir DLC'ler. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ancak birkaç dolar için biraz esnetebilirler bence
shush dedi: Euro dendiği için Avrupa'ya has değil mi? Gelmediyse Portekiz'e kadar gelir DLC'ler. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ancak birkaç dolar için biraz esnetebilirler bence
Lakayra Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 582 Çözümler 1 30 Mart 2021 #15 434076 dedi: Gerek yok bu neden GTA 6 çıkmıyor ile benzer oldu oyunları deli gibi oynanıyor ona güncelleme getirmek yerine niye uğraşsınlar. Genişletmek için tıkla... Hayır okumuştum ama olabilir.
434076 dedi: Gerek yok bu neden GTA 6 çıkmıyor ile benzer oldu oyunları deli gibi oynanıyor ona güncelleme getirmek yerine niye uğraşsınlar. Genişletmek için tıkla... Hayır okumuştum ama olabilir.