Kebo10 Centipat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Dün akşam ETS oynarken birden PC'den çat diye bir ses geldi ve bir daha açılmadı. Rakipleri sök tak yaptım ama işe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Dün akşam ETS oynarken birden PC'den çat diye bir ses geldi ve bir daha açılmadı. Rakipleri sök tak yaptım ama işe yaramadı.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.665 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 24 Haziran 2021 #2 Sisteminiz ne? Özelikle PSU modeli? Artı 0 Eksi
KS KS Kebo10 Centipat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #3 Tekin Alakuş dedi: Sisteminiz ne? Özelikle PSU modeli? Genişletmek için tıkla... PSU modeli Thermaltake Litepower 600 kasa eski PSU'da eski. LP-600al2nh yazıyor bir de. Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Sisteminiz ne? Özelikle PSU modeli? Genişletmek için tıkla... PSU modeli Thermaltake Litepower 600 kasa eski PSU'da eski. LP-600al2nh yazıyor bir de.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.665 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 24 Haziran 2021 #4 Kebo10 dedi: PSU modeli Thermaltake Litepower 600 kasa eski PSU da eski. LP-600al2nh yazıyor bir de. Genişletmek için tıkla... Sesin güç kaynağından geldiğini düşünüyorum. Elinizde varsa başka bir PSU ile deneyin, yoksa bir bilgisayarcıya gidin. Artı 0 Eksi
Kebo10 dedi: PSU modeli Thermaltake Litepower 600 kasa eski PSU da eski. LP-600al2nh yazıyor bir de. Genişletmek için tıkla... Sesin güç kaynağından geldiğini düşünüyorum. Elinizde varsa başka bir PSU ile deneyin, yoksa bir bilgisayarcıya gidin.
KS KS Kebo10 Centipat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #5 Peki dediğinizi uygulayacağım sorun ekran kartı veya işlemciden kaynaklanmıyor olabilir mi PC açmayı deniyorum açılmıyor. Artı 0 Eksi
Peki dediğinizi uygulayacağım sorun ekran kartı veya işlemciden kaynaklanmıyor olabilir mi PC açmayı deniyorum açılmıyor.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.665 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 24 Haziran 2021 #6 Kebo10 dedi: Peki dediğinizi uygulayacağım sorun ekran kartı veya işlemciden kaynaklanmıyor olabilir mi PC açmayı deniyorum açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı hasar aldığı için açılmıyor muhtemelen. Başka bir PSU ile test etmeden işlemci veya ekran kartının zarar görüp görmediğini anlayamazsınız. Artı 0 Eksi
Kebo10 dedi: Peki dediğinizi uygulayacağım sorun ekran kartı veya işlemciden kaynaklanmıyor olabilir mi PC açmayı deniyorum açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı hasar aldığı için açılmıyor muhtemelen. Başka bir PSU ile test etmeden işlemci veya ekran kartının zarar görüp görmediğini anlayamazsınız.
Mevlüt Çetinkaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 2.448 Makaleler 5 Çözümler 7 Yer Sancaktepe/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 24 Haziran 2021 #7 Güç gelmiyorsa eğer PSU kaynaklı bir sorundur. Güç varsa ama görüntü gelmiyorsa ram veya GPU kaynaklıdır. Güç kaynağı sorunu yüzünden yüksek akım zararı olmuş olabilir. Akım korumalı priz ve topraklı bir iç tesisat yoksa PSU elde dolaşan bomba gibi oluyor artık eski olunca. Artı 0 Eksi
Güç gelmiyorsa eğer PSU kaynaklı bir sorundur. Güç varsa ama görüntü gelmiyorsa ram veya GPU kaynaklıdır. Güç kaynağı sorunu yüzünden yüksek akım zararı olmuş olabilir. Akım korumalı priz ve topraklı bir iç tesisat yoksa PSU elde dolaşan bomba gibi oluyor artık eski olunca.
KS KS Kebo10 Centipat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #8 Mevlüt Çetinkaya dedi: Güç gelmiyorsa eğer PSU kaynaklı bir sorundur. Güç varsa ama görüntü gelmiyorsa RAM veya GPU kaynaklıdır. Güç kaynağı sorunu yüzünden yüksek akım zararı olmuş olabilir. Akım korumalı priz ve topraklı bir iç tesisat yoksa PSU elde dolaşan bomba gibi oluyor artık eski olunca. Genişletmek için tıkla... Hocam direk ekran gelmiyor ışık bile yanmıyor herhalde PSU patladı uzun süre açık kalıyor ondan olabilir. Artı 0 Eksi
Mevlüt Çetinkaya dedi: Güç gelmiyorsa eğer PSU kaynaklı bir sorundur. Güç varsa ama görüntü gelmiyorsa RAM veya GPU kaynaklıdır. Güç kaynağı sorunu yüzünden yüksek akım zararı olmuş olabilir. Akım korumalı priz ve topraklı bir iç tesisat yoksa PSU elde dolaşan bomba gibi oluyor artık eski olunca. Genişletmek için tıkla... Hocam direk ekran gelmiyor ışık bile yanmıyor herhalde PSU patladı uzun süre açık kalıyor ondan olabilir.
Mevlüt Çetinkaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 2.448 Makaleler 5 Çözümler 7 Yer Sancaktepe/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 25 Haziran 2021 #9 Uzun süre açık kalmasıyla alakası yok. 17 gün sistemi hiç kapatmadan işlem aldığım oldu. Güç kaynağının fan bölmesinde biriken toz varsa eğer içinde biriken kıl tozları güç kaynağının zarar görmesine sebep olmuştur. Yada priz kaynaklı akım dengesizliği yüzünden zarar görmüştür. Son düzenleme: 25 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Uzun süre açık kalmasıyla alakası yok. 17 gün sistemi hiç kapatmadan işlem aldığım oldu. Güç kaynağının fan bölmesinde biriken toz varsa eğer içinde biriken kıl tozları güç kaynağının zarar görmesine sebep olmuştur. Yada priz kaynaklı akım dengesizliği yüzünden zarar görmüştür.