Euro 9 TL oluyor

ATI alan Üsküdar'ı geçti maalesef...

Benim düşüncem: Şu an ekonomi tamamen dönüşü olmayan bir yola girdi. Bizim şu an göreceğimiz tek şey; ekonominin ne zaman çökeceği.

Ekonomi çöktü bitti gidiyor artık son kartları oynuyoruz millet hala görmüyor mu acaba? Galiba 15 TL olunca Euro diyecekler ki "Ülke bitmiş arkadaşlar" Neyse fazla konuşmak istemiyorum silivriye hiç gidesim yok.
 
Yakıyolar hocam, gittim gördüm avuçlarını ovuşturuyolar bi 10TL olsada ev alsam, yazlık alsam diye. Malum şahsada öyle bi tapıyolar ki muhtemelen babalarını bile o kadar sevmiyolar.
Bunlara var ya oy hakkı tanımayacaksın geneli çarıklı, görmemiş zavallı. Vatanları gözlerinin önünde erirken seviniyorlar.
 
Sorun yapma, üniversite oku. Güzel bölümler bitir. İngilizceni geliştir. Bizim ülkemize bir şey olmaz. Olan orta kesime oluyor. Asgari ücret yine %25 artar onlara yeter. Kendini geliştirmek isteyen ailelerde sorun oluyor. Biraz sabredip üniversitenizi güzelce bitirin. Sonrasında agresif biçimde iş hayatına atılıp parayı kovalayın.

Böyle ortamlarda esnaflar stresten ölür. Kendinizi garantiye alın, tahsilinizi bitirin.
 
Her günüm boşa geçiyor gibi, yaşadığım 1 dakika'dan bile keyif alamıyorum özellikle yurt dışındaki gençlerinin imkanlarına bakınca üzülüyorum çünkü ülkenin diğer gençlerinin de çoğunluğu benim gibi. Hayatım koskoca bir hiç yaşamak için bir sebep bile bulamıyorum. Kafa dağıtmak, stres atmak ve en önemlisi mutlu olmak bu kadar zor olmamalı.
 
Sadece eğitimi mi daha iyi dostum bence sadece eğitim değil diğer tüm imkanlar.
Benim için şuan eğitim dışında önemli olan tarafı yok batının, ama kendim için konuşuyorum. Zaten kitap dışında para harcayan birisi değilim. Arabaymış, evmiş, bilgisayarmış umrumda değil işime de yaramaz, ben gidecek olsam Eğitim kalitesi iyi olduğundan giderdim.
 
4 5 ay önceye kadar bahsedilen partiye oy veriyordum. Ve artık geç de olsa fark ettim. Dostlar bu gidiş gidiş değil. Din konusun da sorun yaşıyordum fakat şunu anladım herkesin dini kendine. İnşallah milletimiz de bu yanlıştan döner tüm herkesten özür diliyorum.
 
Yurt dışı kesinlikle bi çözüm ben Amcam aracılığıyla gittim yerleştim. 4 tane halanız var bi zahmet bi el atsınlar size götürsünler oraya, kaç kurtar demekle olmuyo bu işler nasıl kaçacaksınız? Aileden birileri ve ya yakınınız destek olmazsa ve yaşınız küçükse dayanamazsınız.
Tabii ki de onlar destek verecek onların evinde kalmayı düşünüyorum el atacaklarını söylüyorlar zaten beni dışarı atacak değiller herhalde. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı