C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 30 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar sayfayı yenilememle fark ettim bir anda 1 TL düştü. Ne gibi bir karar alınmış olabilir de, düşmüş olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2023
Arkadaşlar sayfayı yenilememle fark ettim bir anda 1 TL düştü. Ne gibi bir karar alınmış olabilir de, düşmüş olabilir?
Bengisevi Kilopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 357 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Gümüşyaka Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RTX 3050 İşlemci: AMD Ryzen 5 5600H RAM: 16 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #2 Bugün pazar olduğundan düşmemesi lazım aslında. Düştüyse de sebebi bizi bir ekonomistin yönetiyor olmasıdır.
Bugün pazar olduğundan düşmemesi lazım aslında. Düştüyse de sebebi bizi bir ekonomistin yönetiyor olmasıdır.
rebatr Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.703 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #3 Arkadaş yeni malikane almak için satmıştır biraz.
H heraishere Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 929 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #4 cxnnorx dedi: Arkadaşlar sayfayı yenilememle fark ettim bir anda 1 TL düştü. Ne gibi bir karar alınmış olabilir de, düşmüş olabilir? Genişletmek için tıkla... Piyasa şu an kapalı. Piyasa kapalı iken böyle ani düşüşler olabilir.
cxnnorx dedi: Arkadaşlar sayfayı yenilememle fark ettim bir anda 1 TL düştü. Ne gibi bir karar alınmış olabilir de, düşmüş olabilir? Genişletmek için tıkla... Piyasa şu an kapalı. Piyasa kapalı iken böyle ani düşüşler olabilir.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 30 Temmuz 2023 #5 Bengisevi dedi: Bugün pazar olduğundan düşmemesi lazım aslında. Düştüyse de sebebi bizi bir ekonomistin yönetiyor olmasıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam 30,30 a cıkmıştı anlık babama olan zararı 20 k yani ulan bari dursa yerinde tamam düssede düsse bişeye indirim gelmiyor ki.
Bengisevi dedi: Bugün pazar olduğundan düşmemesi lazım aslında. Düştüyse de sebebi bizi bir ekonomistin yönetiyor olmasıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam 30,30 a cıkmıştı anlık babama olan zararı 20 k yani ulan bari dursa yerinde tamam düssede düsse bişeye indirim gelmiyor ki.
DemirB44 Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 148 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #6 Türkiye yüzyılı başlıyor.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 30 Temmuz 2023 #7 heraishere dedi: Piyasa şu an kapalı. Piyasa kapalı iken böyle ani düşüşler olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar çıkar mı acaba uzun zamandır inceliyorum hiç böyle bir iniş çıkış görmedim.
heraishere dedi: Piyasa şu an kapalı. Piyasa kapalı iken böyle ani düşüşler olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar çıkar mı acaba uzun zamandır inceliyorum hiç böyle bir iniş çıkış görmedim.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 30 Temmuz 2023 #8 heraishere dedi: Piyasa şu an kapalı. Piyasa kapalı iken böyle ani düşüşler olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu işte uzman değilim ama piyasa kapalıyken her şey sabit kalıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa açıklarsanız sevinirim hepimiz bilgi sahibi olalım.
heraishere dedi: Piyasa şu an kapalı. Piyasa kapalı iken böyle ani düşüşler olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu işte uzman değilim ama piyasa kapalıyken her şey sabit kalıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa açıklarsanız sevinirim hepimiz bilgi sahibi olalım.
Bengisevi Kilopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 357 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Gümüşyaka Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RTX 3050 İşlemci: AMD Ryzen 5 5600H RAM: 16 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #9 cxnnorx dedi: Hocam 30,30 a cıkmıştı anlık babama olan zararı 20 k yani ulan bari dursa yerinde tamam düssede düsse bişeye indirim gelmiyor ki. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa anlık düşüşlerdir eğer düşüyorsa. Aralık 2021'in bir gecesinde de bir anda dolar 18'den 11'e düşmüştü. Şu an ise 27'ye dayanmış durumda.
cxnnorx dedi: Hocam 30,30 a cıkmıştı anlık babama olan zararı 20 k yani ulan bari dursa yerinde tamam düssede düsse bişeye indirim gelmiyor ki. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa anlık düşüşlerdir eğer düşüyorsa. Aralık 2021'in bir gecesinde de bir anda dolar 18'den 11'e düşmüştü. Şu an ise 27'ye dayanmış durumda.
A ArdaPolat2008 Picopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #10 Belki bu dolar ve euronun düşüşünün başlangıcıdır.