M melih725 Kilopat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2020 #1 Euro Truck Simulator2 oyununu 1 gün önce 240 GB SanDisk SSD'ye kurdum. Kontrol amaçlı oyunu bir kez oynadım ve çıktım. Ancak bir daha giremiyorum. Ekte görülen hatayı veriyor. Oyunu silip yeniden yükledim ancak hata düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2020
Euro Truck Simulator2 oyununu 1 gün önce 240 GB SanDisk SSD'ye kurdum. Kontrol amaçlı oyunu bir kez oynadım ve çıktım. Ancak bir daha giremiyorum. Ekte görülen hatayı veriyor. Oyunu silip yeniden yükledim ancak hata düzelmedi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Ocak 2020 #2 Doğrulama yapın. Olmazsa rapor paylaşın: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Doğrulama yapın. Olmazsa rapor paylaşın: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal
gsliyiz48 Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook pro m2 a2338 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 24 Ocak 2020 #3 Steam'de oyuna sağ tıkla özelliklerden yerel dosyalardan Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula'ya tıkla olmaz ise bence sil tekrardan yükle. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
Steam'de oyuna sağ tıkla özelliklerden yerel dosyalardan Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula'ya tıkla olmaz ise bence sil tekrardan yükle.
munhasir Kilopat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 28 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Sorumlusu 24 Ocak 2020 #4 Bu hatayı YouTube'da bir arkadaş düzeltmiş istersen hata kodu arayarak bulabilirsin dene bence. Artı 0 Eksi
4 43385 Kilopat Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 824 Çözümler 10 24 Ocak 2020 #5 Defender'ı kapatıp dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS M melih725 Kilopat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2020 #6 erdemsays dedi: Defender'ı kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ancak düzelmedi. gsliyiz48 dedi: Steam'de oyuna sağ tıkla özelliklerden yerel dosyalardan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula'ya tıkla olmaz ise bence sil tekrardan yükle. Eki Görüntüle 491361 Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ancak sorun hala devam ediyor. Silip tekrar yüklediğimde de sorun devam etmişti. Recep Baltaş dedi: Doğrulama yapın. Olmazsa rapor paylaşın: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Rapor indirme linki: Logfile.rar Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
erdemsays dedi: Defender'ı kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ancak düzelmedi. gsliyiz48 dedi: Steam'de oyuna sağ tıkla özelliklerden yerel dosyalardan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula'ya tıkla olmaz ise bence sil tekrardan yükle. Eki Görüntüle 491361 Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ancak sorun hala devam ediyor. Silip tekrar yüklediğimde de sorun devam etmişti. Recep Baltaş dedi: Doğrulama yapın. Olmazsa rapor paylaşın: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Rapor indirme linki: Logfile.rar
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 26 Ocak 2020 #7 Denetimli Klasör Erişimi açık ise kapatın: Artı 1 Eksi
KS KS M melih725 Kilopat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2020 #8 Burak Alkan dedi: Denetimli klasör erişimi açık ise kapatın: Eki Görüntüle 492296 Genişletmek için tıkla... Bu ayar kapalı. Ayrıca bilgisayarda ESET Antivirüs var. Defender kapalı sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Burak Alkan dedi: Denetimli klasör erişimi açık ise kapatın: Eki Görüntüle 492296 Genişletmek için tıkla... Bu ayar kapalı. Ayrıca bilgisayarda ESET Antivirüs var. Defender kapalı sanırım.