Resimde de göründüğü gibi kenar bariyerler ve yol çizgilerinde görüntü kırılmaları mevcut. Grafik ayarlarım en yüksekte ve % 125 ölçekte. Sizce sorun çözümü nedir?
Oyun 2012 yılında çıkmış. 6 Senelik bir oyundan nasıl bir Grafik teknolojisi bekliyorsunuz.
Oyunun kullandığı Grafik motoru eski, Yani gelişmiş Kenar yumuşatma seçenekleri yok.
Nvidia denetim masasına girip tüm ayarları en yüksek kaliteye çekebilirsin. Ama fazla bir şey değişeceğini düşünmüyorum. Ekran Kartı İnce Ayar Rehberi - Technopat
ölçeklemeyi yükselt ve nvidia denetim masasından ayarlarını fabrika ayarlarına getir default yap yani düzelir benim ölçekleme %400 de baya iyi grafik veriyor
Oyun 2012 yılında çıkmış. 6 Senelik bir oyundan nasıl bir Grafik teknolojisi bekliyorsunuz.
Oyunun kullandığı Grafik motoru eski, Yani gelişmiş Kenar yumuşatma seçenekleri yok.
Nvidia denetim masasına girip tüm ayarları en yüksek kaliteye çekebilirsin. Ama fazla bir şey değişeceğini düşünmüyorum. Ekran Kartı İnce Ayar Rehberi - Technopat
Herhalde güncelleme diye birşey duymadınız ? Oyun 2012 yılında çıkmış olabilir ama her zaman güncelleniyor şu an oyun 1.31 sürümünde ben ilk çıktığında oynamaya başlamıştım ozamanlar kötüydü tabi şu an gelişiyor ve oyun iyileştiriyor, zaten Oyun Motorunu nasıl değiştirsinler bu oyun NFS, LFS Tarzı yarış oyunu değil, keşke şu oyunları takip etseydiniz...