Euro Truck Simulator 2 harita modu nasıl yapılır?

SeAkman

Centipat
Katılım
18 Haziran 2022
Mesajlar
69
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, çok uzun süredir zevkle Euro Truck Simulator 2 oynuyorum ve oynayanlarında da bildiği üzere oyun için çok fazla 3.kaynak mod bulunmakta. Araç modlarının çoğu ücretsiz ve sıkıntısız bir şekilde çalışıyor fakat harita modlarında kullanılan materyeller oyunun DLC'lerinde bulunan materyeller ile yapıldığı için harita modu ücretsiz bile olsa DLC ye sahip olmanız gerekmekte DLC gerektirmeyen harita modu sayısı çok az. Bu yüzden düşündüm ve acaba basit bir şekilde oyunu orijinal haritasında bulunan materyeller ile kendi harita modumu yapmam mümkün müdür?
 
Arkadaşlar merhaba, çok uzun süredir zevkle Euro Truck Simulator 2 oynuyorum ve oynayanlarında da bildiği üzere oyun için çok fazla 3.kaynak mod bulunmakta. Araç modlarının çoğu ücretsiz ve sıkıntısız bir şekilde çalışıyor fakat harita modlarında kullanılan materyeller oyunun DLC'lerinde bulunan materyeller ile yapıldığı için harita modu ücretsiz bile olsa DLC'ye sahip olmanız gerekmekte DLC gerektirmeyen harita modu sayısı çok az. Bu yüzden düşündüm ve acaba basit bir şekilde oyunu orijinal haritasında bulunan materyeller ile kendi harita modumu yapmam mümkün müdür?

Fazla bir bilgim yok ama texture bulma, texture kalitesi, optimizasyon gibi konularda sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Umarım yapabilir ve başarılı olursun ProMods gibi insanları 90TL vermek zorunda bıraktırmazsın.
 
Fazla bir bilgim yok ama texture bulma, texture kalitesi, optimizasyon gibi konularda sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Umarım yapabilir ve başarılı olursun ProMods gibi insanları 90TL vermek zorunda bıraktırmazsın.
Ben o problemi de çözdüm hocam. Harita DLC'lerine para vermiyorum ve ProMods'u güncel sürümde oynayabiliyorum. Tabi online olmuyor.
 
Bu sorunu nasıl çözdünüz ve online dan kastınız oyunun kendi orijinal Multiplayerında çalışıyor mu?
Hocam çok basit. Orijinal oyununuz dursun, internetten orijinal oynunuzun sürümü ile aynı olan bi crackli versiyon indirin. O crackli versyonda harita dlcleri var onları alıp mod klasörüne atarsanız singleplayer modda mod kurmuş gibi oynayabilirsiniz. Ben öyle yapıyordum.
 

Geri
Yukarı