Euro Truck Simulator 2 | İberya Limanları

Brachiabindo

Hectopat
Katılım
2 Aralık 2019
Mesajlar
230
Makaleler
2
Çözümler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
IT
Yaklaşık 5.000km kıyı şeridiyle, İber Yarımadası'ndaki Deniz Limanları ekonomi içinde inanılmaz derecede önemli bir rol oynamaktadır. Denizcilik, balıkçılık ve okyanus turizmi yarımadaların en büyük endüstrilerinden bazıları, ve sonuç olarak İberya, Akdeniz ve Kuzey Atlantik Okyanusu boyunca seyahat eden gemilere hizmet veren 65'ten fazla limana ev sahipliği yapıyor.

01.jpg

Euro Truck Simulator 2 için yaklaşan İberya harita genişletmemizde, yarımadanın kıyı şeridindeki bu daha büyük ve daha küçük limanların çoğunu bulacaksınız. Daha dikkate değer limanlar Tejo (Tagus) Nehri Haliçi'nde bulunan Portekiz'in en büyük limanı olan Porto de Lisboa'yı içerecek ve orada demirleyen gemi türleri söz konusu olduğunda hem ticari hem de turist odaklı olacak.

03.jpg

02b.jpg

05.jpg

04.jpg

İspanya'daki Valencia Limanı'nın bir başka büyük limanı ise Avrupa'nın bir dizi malzeme, ürün ve yiyecek taşıyan 5. işlek limanı olacak. Başlıca ihracatlarının çoğu ahşap, tekstil, ayakkabı, tarım, gıda maddeleri, yakıt ürünleri, motorlu taşıtlar, makineler ve çok daha fazlasını içerir. Liman yılda 4.7 milyon konteynerle uğraşıyor ve Avrupa, Akdeniz ve Kuzey Afrika'daki limanlara mal dağıtıyor.

11.jpg

06.jpg

09.jpg

08.jpg

Daha fazla ürün ve nakliye talebinin sürekli artmasıyla, sürücüler bir limanın yakınındayken iş sıkıntısı bulamayacaklarından emin olacaklar. Her gün yüzlerce gönderi geliyor ve gidiyor, lojistik konusunda İberya'yı dünyaya bağlamanın bir parçası olacaksınız.

12.jpg

14n.jpg

15.jpg

13.jpg

İberya Steam'de yelken açtığında uyarılmak ister misiniz? İstek listenize eklediğinizden emin olun! Bugünün blogundan daha özel içerikler için diğer sosyal medya kanallarımızı (Facebook, Twitter ve Instagram) da kontrol etmeyi unutmayın!

Adsız.png
Çeviri: Google Translate
Düzenleme: Brachiabindo
Konunun orijinal metni için tıklayınız.
 
Oyunun çıkmasından 8 yıl geçti, hala güzel güncelleştirmeler ile oyunu ayakta tutuyorlar ve hala da oynanabilirliği yüksek bir oyun, ben de severek oynuyorum halen.
Umarım Türkiye'nin tümü de çıkar, açıkçası Avrupa'nın düz yollarından sıkıldım. Antalya'ya Tahtalıbeli'nden inerken balata kokusunu almak istiyorum :d
 
Oyunun genel olarak söyle grafik yenilemesi yapsalar. Bir remake gibi çok güzel olurdu. Hala 2013'den kalma grafikler olması beni üzüyor. Tabii bu oynanmaz demek değil.
 
Oyunun çıkmasından 8 yıl geçti, hala güzel güncelleştirmeler ile oyunu ayakta tutuyorlar ve hala da oynanabilirliği yüksek bir oyun, ben de severek oynuyorum halen.
Umarım Türkiye'nin tümü de çıkar, açıkçası Avrupa'nın düz yollarından sıkıldım. Antalya'ya Tahtalıbeli'nden inerken balata kokusunu almak istiyorum :d
Doğru. Türkiye den 3 tane şehir getirdiler ama adamlar iyi iş beceriyor.
 
Son düzenleme:
Oyunu zevkle ve beğenerek oynuyorum fakat oyuna gelen Türkiye madun da ki şehirler artırılmalı. Ve dahası bence en önemlisi İstanbul gibi bir şehri daha güzel bir şekilde yapa bilirlerdi. Daha önemlisi de şehrin karşı yakasını yapmaları gerekirdi. Köprüler eklenmesi gerekirdi küçük bir şehirle geçiştirilemez.
 
Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı