İçim yanıyor. En sevdiğim oyundu. Koleksiyonu bitirecektim ne güzel mutluydum. Moralim bozuldu ne güzel sınava çalıştım kafamı dağıtıp HOI4 oynuyordum.
Niye canın sıkılıyor kardeşim boş ver. Firma seni bu kadar düşünmüyordur. Türkiye'de ETS 2 satılma oranları bu kadar yüksekken zam yapan firma çok kazanacağını sanıyorsa yanılıyor. Eskiden satış sayısından kazandığı karı fiyatı arttırdığında daha da fazla kazanacağını düşünüyorsa yanılıyor. Eski fiyatında elde ettiği karı zam yaptığı fiyatta elde edemeyecek. Bunu üstüne basa basa söylerim. Satış sayısı TR'de çok düşecek.
Niye canın sıkılıyor kardeşim boş ver. Firma seni bu kadar düşünmüyordur. Türkiye'de ETS 2 satılma oranları bu kadar yüksekken zam yapan firma çok kazanacağını sanıyorsa yanılıyor. Eskiden satış sayısından kazandığı karı fiyatı arttırdığında daha da fazla kazanacağını düşünüyorsa yanılıyor. Eski fiyatında elde ettiği karı zam yaptığı fiyatta elde edemeyecek. Bunu üstüne basa basa söylerim. Satış sayısı TR'de çok düşecek.
Ben ETS 2 için tek Iberia alacaktım. Diğerleri tamamdı. Ülke paint almayacaktım. ATS bayağı vardı alacağım. Wyoming, birkaç paint jobs ve Goodyear paketi bitecekti. Neyse yaz indirimi gelsin HOI4 tamamlıyorum.
Hocam zamanında alabilme şansım vardı almadım. İkincisi bu durumda SCS suçlu değil. Siz emeğinizi ucuza satar mısınız? Belli seviye kadar yaparsınız ama reklam, pazarda yer edinmek için ama sonrası patlar. Son olarak indirimli hali ile satın alamayabilirim. Kendi biriktirdiğim para ile alıyordum DLC'leri.