Euro Truck Simulator 2 Steam üzerinde 149TL oldu

Bir tek Iberia DLC'si yoktu bende, 10 gün önceki indirimde alıp ProMods girecektim ama unutmuştum. 48 TL oluncada tekrar indirime girdiğinde alırım demiştim ne büyük hata etmişim. ProMods hayal oldu. 😔 Şuan hesapladım varolan ETS 2 içeriklerimin toplam fiyatı 1074 TL olmuş, üzücü.
 
Son düzenleme:
Oyun çıktığından beri korsan oynuyordum. Sıkıldıkça map modu falan yapıyordum. Artık sarmaz oldu dedim şu oyunu satın alayımda birazda Multiplayer takılayım dedim. Birkaç hafta önce 9,75'ten oyunu 50 küsür liraya da Map Booster aldım. O bile 628 Lira olmuş. Umarım 2022 deki bütün şansımı burada harcamamışımdır. :)

Korsan oynadığım tek oyun buydu. Bunu da yıllarca korsan oynayıp para verince çok zoruma gitti. Kirkenes içinde Iberia lazımmış. Alıp almama konusunda kararsızdım. ETS'ye para vermesi zoruma gitmişti. Şimdi Iberia'yı indirimdeyken almadım. O daha da çok zoruma gitti.
 
Şansıma dün ETS 2 aldım 3 hesap oldu bende 3 hesap var 1 tanesinde kirkenes için bütün DLC'ler var 1tanesinde map DLC'si hariç çoğu DLC var birini de boş DLC'siz dün aldım ama bu olay saçma olmuş 150 TL olmaz büyük ihtimal herkes indirimde alıyor diye yaptılar 30 veya 40 TL civarı olur indirimde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı