Euro Truck Simulator 2 Türkiye haritası eksik

Şimdi gerçekten anlamadığımdan soruyorum ben o zaman bütün aldığım map DLC'lerini iade edip oyunciyusbismap sitesinden halledebiliyor muyum?
Hayır tüm harita DLC'lerini alırsanız öyle Türkiye haritası modu çalışır. Çünkü yapılan moddaki şehirler map dışına çıkar ama siz göremezsiniz, o DLC'lerdeki assestler kullanılır.

Anlamış gibi yapayım teşekkür ederim gece gece ugrastirdim bir videoda görmüştüm beleş şekilde yapıyordu ondan sorduydum.

Anlamış gibi yapayım teşekkür ederim gece gece ugrastirdim bir videoda görmüştüm beleş şekilde yapıyordu ondan sorduydum.
Siz sorun biz cevaplarız, forum bunun için var merak etmeyin. Yoksa neden cevap verelim ki. Yardımcı olmak istiyoruz bizde.

Simdi siz dediniz ki butun DLC'lere sahip olmalısın ama şimdi atacağım videonun 4.dakikasinda DLC'leri Discord kanalından indirtiyor öyle bir şey mümkün mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Berk Emre

Son düzenleme:
Simdi siz dediniz ki butun DLC'lere sahip olmalısın ama şimdi atacağım videonun 4.dakikasinda DLC'leri Discord kanalından indirtiyor öyle bir şey mümkün mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Berk Emre

Hocam videoda ne izliyosanız O, burada bunu konuşmak yasak. Technopat korsana destek vermiyor.

Şimdi gerçekten anlamadığımdan soruyorum ben o zaman bütün aldığım map DLC'lerini iade edip oyunciyusbismap sitesinden halledebiliyor muyum?
Kral eğer tüm harita DLC'lerini alırsan arkadaşların attığı moddan türkiye haritasına ulaşabilirsin, modsuz sadece 3 şehir varken modu indirince türkiyeye ulaşabiliyorsun, ancak tüm map dlcleri almazsan modu indirsende mod çalışmaz.

Oyunu korsan oynayanlar tüm DLC 'leri ücretsiz indirdiği için modlarla Türkiye haritasını da ücretsiz ekleyerek kullanıyor. Ama oyunu orjinal kullandığımız için steamden tüm DLC 'leri parayla alıyoruz biz. Kısaca ücretsiz DLC demek korsan indirmek demek.

Yeni konular

Geri
Yukarı