VValtieL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 1.082 Çözümler 7 Pazartesi 14:16 #1 Merhaba, ev için yazıcı arıyorum düzgün baskı yapan sorun çıkarmayan. Kablosuz yazıcılar var mı bilmiyorum, varsa daha iyi olur.
Merhaba, ev için yazıcı arıyorum düzgün baskı yapan sorun çıkarmayan. Kablosuz yazıcılar var mı bilmiyorum, varsa daha iyi olur.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.356 Çözümler 105 Pazartesi 14:45 #2 VValtieL dedi: Kablosuz yazıcılar var mı bilmiyorum, varsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Var, wifi özelliğine sahip yazıcıları sadece fişe takıp çalıştırabilirsin. Evdeki cihazlardan kablosuz erişebilir ve yazdırabilirsin.
VValtieL dedi: Kablosuz yazıcılar var mı bilmiyorum, varsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Var, wifi özelliğine sahip yazıcıları sadece fişe takıp çalıştırabilirsin. Evdeki cihazlardan kablosuz erişebilir ve yazdırabilirsin.
toplamabilgisayar123 Picopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:15 #3 VValtieL dedi: Merhaba, ev için yazıcı arıyorum düzgün baskı yapan sorun çıkarmayan. Kablosuz yazıcılar var mı bilmiyorum, varsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hp smart tank 580
VValtieL dedi: Merhaba, ev için yazıcı arıyorum düzgün baskı yapan sorun çıkarmayan. Kablosuz yazıcılar var mı bilmiyorum, varsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hp smart tank 580