Ev için oto subwoofer önerisi

hakean

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2012
Mesajlar
278
Yer
Kütahya
Herkese merhaba. Öncelikle ev için oto subwoofer bakıyorum. Fiyat aralığı 50-150 tl arası olabilir farketmez. Benim aklımda bir kaç soru var.

Bu ürün bu fiyata çok hoşuma gitti.
M ACOUSTIC MV12 KAMPANYASI - Çeşitleri sahibinden.com'da - 106061116

Eğer alırsam bundan 2 tane almayı planlıyorum.360w rms eğer iyi değildir derseniz ;



Bunun gibi ürünlere yönelicem.

Benim fikrim M Acoustic alıp 2 tane de 30cm işlemli kabin alıp çalmak ama iyi olmaz derseniz diğer 3 ürüne yönelebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası dediğiniz üründe tam olarak model belirtmediğiniz için bişey söyliyemiyeceğim fakat 120W RMS var şuan ve yetmiyor. Dediğiniz ES de 125W RMS'dir muhtemelen.
 
Güç kaynağı var mı? Bende JBL Amfi, JBL 1200 bass var. Bunları çalıştırmak için 350W PSU var. Tabi bir köşede yatıyor, hiç kullanmıyorum. Bence 5.1 alsan daha iyi olur. Ses olarak daha kaliteli ve bass olarakta geride kalmıyacak ürünler mevcut.
 
Sen benim şuan kullandığım tessiatı bilmiyorsun heralde
biggrin.png

Merak etme, 4 kanal, kanal başına 2ohm 180w RMS veren anfi besliyorum. 95 amper Bosch s4 silver performans aküsüyle her şey hazır. Amfi, akü vb. hiçbir sıkıntı yok. Tek hoparlör. Yukarıdakielerden alayım mı, 180'liklerden 2 tane alayım mı demek istemiştim aslında. Önerileriniz neler diye sormak istemiştim
smile.png

Buda resim belki istersin:

 
Böyle bir tesisatı kullanıp da, bir tane daha Subwoofer'a ne gerek var. Ayrıca oturduğun yer dağbaşı olması gerekir böyle bir sistemi doya doya kullanmak için. Önrimi ilk olarak kurduğunu düşündüğüm için yapmıştım. Sen tesisat imparatorluğu kurmuşsun. ;)
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı