Ev interneti için hangi ISS iyidir?

Arkadaşlar, çoğu kişi ADSL kullandıkları ve altyapısı kötü olduğu için Türkiye'de CS:GO Avrupa sunucularından düşük ping alınamayacağını düşünüyor ama bugün çektiğim ekran görüntüleriyle bu tezinizi çürüteceğim. Türkiye'de gayette 15-20-25-30 ping Avrupa sunucularında alınabiliyor.
Ölüm maçı, rekabetçi ve Türkiye sunucularının sırasıyla ekran görüntülerini koyuyorum;

CSGO ÖLÜM MAÇI PİNG.jpg

CSGO REKABETÇİ PING.jpg
CSGO Türkiye Sunucusu.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, çoğu kişi ADSL kullandıkları ve altyapısı kötü olduğu için Türkiye'de CS:GO Avrupa sunucularından düşük ping alınamayacağını düşünüyor ama bugün çektiğim ekran görüntüleriyle bu tezinizi çürüteceğim. Türkiye'de gayette 15-20-25-30 ping Avrupa sunucularında alınabiliyor.
Ölüm maçı, rekabetçi ve Türkiye sunucularının sırasıyla ekran görüntülerini koyuyorum;

Eki Görüntüle 619473
Eki Görüntüle 619474Eki Görüntüle 619475
İkinci resimdeki isminiz ve fotoğrafınız neden farklı ? Kendi isminizi karalamışsınız lakin keşke küfürlü isim içeren kullanıcıyı da karalasaydınız. 3. fotoğrafta server sahibi sizsiniz. Atölye haritalarında resmi sunuculara bağlanılmaz. Ben inanmadım şahsen.

İkinci resimdeki isminiz ve fotoğrafınız neden farklı ? Kendi isminizi karalamışsınız lakin keşke küfürlü isim içeren kullanıcıyı da karalasaydınız. 3. fotoğrafta server sahibi sizsiniz. Atölye haritalarında resmi sunuculara bağlanılmaz. Ben inanmadım şahsen.

Resimdeki küfürlü kullanıcı adını şimdi gördüm. İki farklı hesabım vardı. Rekabetçi banı olduğu için öbürüne geçtim. Birazdan yine farklı ekran görüntüleriyle durumu desteklerim. Kimseyi kandırma veya başka birşey yapma amacım yok. Olan biteni söylemek, bilmeyenleri aydınlatmak amacım. :)
@Yozef

Bir resimle daha destekleyeyim durumu. Gönlün olsun :)

20200720122839_1.jpg

Resimdeki küfürlü kullanıcı adını şimdi gördüm. İki farklı hesabım vardı. Rekabetçi banı olduğu için öbürüne geçtim. Birazdan yine farklı ekran görüntüleriyle durumu desteklerim. Kimseyi kandırma veya başka birşey yapma amacım yok. Olan biteni söylemek, bilmeyenleri aydınlatmak amacım. :)
@Yozef

Bir resimle daha destekleyeyim durumu. Gönlün olsun :)

Eki Görüntüle 619516
39 ping alıyorsun bu neyin kafası?

Superonline kullanıcısı idim. Fakat tahhütüm bittiği için ve Superonline'den iyi bir internet erişimi alamadığım için farklı bir operatöre geçme kararı aldım. Vodafone gerçekten uygun. Vodafone'a geçeyim mi? Veya hangi operatöre geçeyim? (TürkNet altyapısı bulunmuyor.)
Kablonet hariç adam gibi yok altyapın yoksa adam gibi hepsi kötü en azından taahütsüz al sıkılırsan çıkarsın.

Hangi ISSyi kullaniyorsunuz hocam

Uydurma kardeşim 28 ms nereye alıyorsun. En düşük alabileceğin değer belirtilmiş yukarıda.

Ben senin kardeşin falan değilim.

Tamam kardeşim alıyorsun hadi.

Buyur evde interneti 4 kişi kullanıyor. @Samett61 sana cevabını vermiş. Türk Telekom berbat VDSL2'de aldığm ping değeri. İç tesisat leş atıyor. Bu arada buyur 19MS alan arkadaşın bulunduğu konu TurkNet Ortalama Ping Değeri - Technopat Sosyal. Ve bana kardeşim deme ben senin kardeşin değilim. Siz 60 pinge normal demeye devam edin :D. Biz 20 pingle oynamaya devam edelim.

2020.07.20-18.08.png

Son düzenleme:
Ben senin kardeşin falan değilim.

Buyur evde interneti 4 kişi kullanıyor. @Samett61 sana cevabını vermiş. Türk Telekom berbat VDSL2'de aldığm ping değeri. İç tesisat leş atıyor. Bu arada buyur 19MS alan arkadaşın bulunduğu konu TurkNet Ortalama Ping Değeri - Technopat Sosyal. Ve bana kardeşim deme ben senin kardeşin değilim. Siz 60 pinge normal demeye devam edin :D. Biz 20 pingle oynamaya devam edelim.

Eki Görüntüle 619790
Orada gördüğün ping ortalama gerçek değil. Konsola "+graph" komutunu yazarak orada görünen pinge bak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı