Ev interneti için hangi operatörü önerirsiniz?

Bu 3 markadan internet alabilirsiniz.

Binadaki kutulara göre Kablonet'ten sorgulama yapıp oradan alabilirsiniz. Kendim denemedim fakat çok sevilen ve övülen bir firma. Onun dışında oradan Türk Telekom alabilirsiniz 1000Mbps gibi bir hız isterseniz. 100 de yeter derseniz TurkNet, NetSpeed gibi firmalara yönelebilirsiniz.

Binadaki kutulara göre Kablonet'ten sorgulama yapıp oradan alabilirsiniz. Kendim denemedim fakat çok sevilen ve övülen bir firma. Onun dışında oradan Türk Telekom alabilirsiniz 1000Mbps gibi bir hız isterseniz. 100 de yeter derseniz TurkNet, NetSpeed gibi firmalara yönelebilirsiniz.
pp guzelmis hocam

Hocam altyapı 100 e kadar kaldırıyormuş. Türk Telekom veya kablonet den birini alicam heralde.

Hocam altyapı 100 e kadar kaldırıyormuş. Türk Telekom veya kablonet den birini alicam heralde.
Kablonette TV ile birlikte falan diyor öyle birşey dahami iyi olurki bilemedim

KabloNet'in GPON değil de DOCSIS altyapısı var gibi. Türk Telekom'da GPON altyapınız var.

Normalde KabloNet öneririm ama GPON altyapısı dururken DOCSIS kullanmak pek mantıklı değil, Türk Telekom alın geçin derim.

@KrayReggie'nin de dediği gibi Turkcell ve Vodafone'dan uzak durun. İkisi de bolca sansürün olduğu ve berbat internete sahip firmalar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı