Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 22 Ağustos 2021 #11 a.capakli dedi: Hocam NetSpeed ve TurkNet üzerinden sorguladığımda alabileceğim en yüksek hız 18 Mbps olarak görünüyor. Amacım daha yüksek hızlarda kullanabilmek. Genişletmek için tıkla... Altyapınız desteklemiyorsa kullanmanız çok mümkün değil. Sadece anten yoluyla vb. hizmet veren ISS'leri kullanabilirsiniz. Altyapı olmadan yüksek hızlar almak zor.
a.capakli dedi: Hocam NetSpeed ve TurkNet üzerinden sorguladığımda alabileceğim en yüksek hız 18 Mbps olarak görünüyor. Amacım daha yüksek hızlarda kullanabilmek. Genişletmek için tıkla... Altyapınız desteklemiyorsa kullanmanız çok mümkün değil. Sadece anten yoluyla vb. hizmet veren ISS'leri kullanabilirsiniz. Altyapı olmadan yüksek hızlar almak zor.
MusaDinç Femtopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 86 22 Ağustos 2021 #12 Windows 7 Kullanıcısı dedi: HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr Arkada 7 cihaz açık sonuçlar böyle. Yüksek bir ping değeri değil genellikle 11ms sabit alıyorum oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende test yaptım bu sonuç çıktı bende. 100/5 internet. HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr
Windows 7 Kullanıcısı dedi: HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr Arkada 7 cihaz açık sonuçlar böyle. Yüksek bir ping değeri değil genellikle 11ms sabit alıyorum oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende test yaptım bu sonuç çıktı bende. 100/5 internet. HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr
Windows 7 Kullanıcısı Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 929 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2021 #13 MusaDinç dedi: Aynı şekilde bende test yaptım bu sonuç çıktı bende. 100/5 internet. HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr Genişletmek için tıkla... 12 ms şu an.
MusaDinç dedi: Aynı şekilde bende test yaptım bu sonuç çıktı bende. 100/5 internet. HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. HIZTESTI.com.tr Genişbant İnternet Metrikleri ve Ölçümleme Yazılımları www.hiztesti.com.tr Genişletmek için tıkla... 12 ms şu an.
MusaDinç Femtopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 86 22 Ağustos 2021 #14 Windows 7 Kullanıcısı dedi: 12 ms şu an. Genişletmek için tıkla... Senin test mi? Ben yanlışlıkla sitenin direk linkini koymuşum şimdi testin linkini koydum.
Windows 7 Kullanıcısı dedi: 12 ms şu an. Genişletmek için tıkla... Senin test mi? Ben yanlışlıkla sitenin direk linkini koymuşum şimdi testin linkini koydum.
T TheHan Hectopat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #15 xDSL verilerini paylaşırsan çözüm üretmeye çalışırız.
B burak6767 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #16 a.capakli dedi: TurkNet üzerinden altyapı sorguladığımda 18 Mbps çıkıyor siz köyde nasıl 70 alabiliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama durum böyle.
a.capakli dedi: TurkNet üzerinden altyapı sorguladığımda 18 Mbps çıkıyor siz köyde nasıl 70 alabiliyorsunuz Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama durum böyle.