Ev kedisi çiftleştirilir mi?

Kuzenlerlerimden biliyorum 9 aylıkken kızgına girer o zaman kısirlastir dediler sizce ne zaman yaptırmalıyım?

Vallahi bende anlamadım ama sokaktaki siyahların gözü yeşil oluyor ve bunun gibi ufak ufak tarçınlı olmuyor. Bizimkinin gözleri turuncu ve yüzü britishe benziyor.

Beki kırma olabilir.

Kırma evet ama gözünden doğru ırkı yazmışlar 1 çiftleşse aslında british shorthairla ırkına döner gibi :D

Amacım kesinlikle para kazanmak değil hocam, kedi satarak para kazanmayı da düşünmem.

Ama kısırlaştırmaya da gönlüm el vermiyor, ya bize küserse, yada bize eskisi givi sıcak davranmazsa?

Hocam kedimiz siyah, pasaportunda british shortair yazıyor.
Benim kedi 6 yaşında dişi. Kısır değil daha öncede hiç çiftleştirmedik. Evin içinde 1 hafta çığlık atar gibi miyavlama sesi duymak istiyorsan kıyafet dolabında evin mutfağında yatağında orada burada idrar görmek istiyorsan kısırlaştırma :D

Arkadaşlar kedim sanırım kızgına girmiş bileğimi ısırıp kolumun ustune yatıyor. Çekince geri geliyor devam ediyor, sanki lütfen dercesine mirliyor. Bir aya kadar aşısı var o zaman durumu belirteceğim veterinere kedim 7 aylık

Technopat Haberler

Geri
Yukarı