Evcil Hayvanınızın Fotoğrafı

Yok ama dün akşam rüyamda mavi muhabbet kuşu gördüm biraz ısırıyordu ama ısırınca da gagasını bana sürtüyordu çok tatlıydı mavi beyazdı.
 
Benim kusum yumos vardi. Muhabbet kusu kendisi. Bizim evde kalıyordu ilk baslarda. Sonra annem hayvanin temizligini yapamamaya ve disariya salinca evin kirlenmesinden dolayi disariya az saliyorduk. 4 yil bizde kaldi. Sonra 5 tane muhabbet kusu olan halamlara verdik orada kalmaya basladi. Orada da bir huyu falan degisti yine cok salinmiyordu ama yalniz değildi. Sonra oradan da alip babamin ortaginin kizlari dogum gunlerinde muhabbet kusu istiyorlardi. Bizde onlara verdik. Ve şu an 5 Yasin'da. Adi mavis oldu. Ve cok mutlu. Gece ortagimizin kizi olan fatmanurla yatip sabah onu uyandiriyor. Ve kafesi acik bir sekilde kalıyor. Ve cok mutlu :). S.
Simdi ise halamlarin kusu mematiden bahsedeceğim. 13 Yasin'da muhabbet kusu. Ve eskiden konusuyordu ama konusamiyor. Cok tatli ve zayif bir kus hala yasiyor.
Komsumuz beyhan teyze vardi eskiden. Bir kusu var adi fistik. 10 Yasin'da. Belki inanmazssiniz ama cok guzel konusuyor. Sus essek diyor, canimin ici diyor, opucuk atiyor, hoş geldin kuzum diyor, askim askim diyor ve daha birkac şey daha soyluyor :).
Bu gadar.
 
Tek işlevi yatmak.
20201029_142328.jpg
 
Öyle göründüğüne bakmayın, bir ısırıyor ki... :D

Biliyorum, çok yakında temizleyeceğim. Kafesin yanında bunları verdiler o yüzden bunları kullanıyorum.
Evet ama ayaklarında mantar olursa sizi çok uğraştırır. Bir an önce tahta tünek almaya bakın siz pahalı birşey değiller.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı