Evde bakılabilecek balık tavsiyesi

Hocam akvaryum depoda onu ölçebilirsem size net bir şekilde söylerim ben zaten sizin tavsiye ettiğiniz türler arasında hangisi bana uygun olur diye yarın sabah araştıracağım tekrardan çok teşekkür ederim.
Rica ederim konu açarsanız beni etiketleyin lütfen yardımcı olmak isterim size.

Net bir ölçü söylerseniz size ve akvaryumunuza uygun türler hakkında yardımcı olabilirim litre olarak bilmiyorsanız eğer "genişlik X derinlik X uzunluk) / 1000" yapın net ölçü ortaya çıkar. Önemli bir husus ise önce tür belirlemek yerine elinizde ki imkan ve olanakları aylık masraflarınızı düşünüp o şekilde bir yol çizelim size.

Hocam beta balığı benim çok hoşuma gitti hem yer olarak hem de fiyatı olarak gayet güzel ancak araştırmaya devam edeceğim.

Rica ederim konu açarsanız beni etiketleyin lütfen yardımcı olmak isterim size.

Tamam hocam tekrardan çok teşekkürler.

Hocam beta balığı benim çok hoşuma gitti hem yer olarak hem de fiyatı olarak gayet güzel ancak araştırmaya devam edeceğim.
30 litrelik bir akvaryum işinizi görecektir öncelikle bu ölçüde akvaryumunuz var ise bir an önce bakteri kültürü oturması adına hazırlıklarınıza başlayın akvaryum en az 1 hafta balık olmadan çalıştırılması lazım,

"Lepistes" benim bildiğim en sağlam masrafı az bakımı kolay balık türüdür.

Eskiden 100'e yakın vardı bende çoğunu satıp bitirmiştim.

Hocam lepisteslerde bana uygun geldi öneriniz icin cok teşekkür ederim. Bir de sorum olacak hocam küçük olan akvaryumda da 5 tane lepistes beslesem sorun olur mu yarın ölçülerini atarim.

30 litrelik bir akvaryum işinizi görecektir öncelikle bu ölçüde akvaryumunuz var ise bir an önce bakteri kültürü oturması adına hazırlıklarınıza başlayın akvaryum en az 1 hafta balık olmadan çalıştırılması lazım,

Hocam akvaryum senelerdir kullanılmıyor ondan dolayı bayağı bir temizlik işleminden geçireceğim.

Hocam benim küçük dediğim akvaryum en fazla 30 litredir diye düşünüyorum internetten baktım resimlerine biraz daha araştıracağım sabahta ölçerim hocam.

Hocam lepisteslerde bana uygun geldi öneriniz icin cok teşekkür ederim. Bir de sorum olacak hocam küçük olan akvaryumda da 5 tane lepistes beslesem sorun olur mu yarın ölçülerini atarim.

Hocam akvaryum senelerdir kullanılmıyor ondan dolayı bayağı bir temizlik işleminden geçireceğim.
temizliği yaparken mümkün mertebe kimyasal madde kullanmayın çamaşır suyu, kireç çözücü vb. bulaşık teli ve sıcak su ile temizlik yapabilirisiniz.

Temizliği yaparken mümkün mertebe kimyasal madde kullanmayın çamaşır suyu, kireç çözücü vb. bulaşık teli ve sıcak su ile temizlik yapabilirisiniz.

Tamam hocam dikkat ederim bir de benim büyük akvaryumda kaç tane beta bekleyebilirim göz kararı ve resimlerden gördüğüm kadarıyla 60 litre vardır hocam.

Merhaba, benim 2 tane akvaryumum var. Biri küçük biri ise büyük güzel ve bakımı kolay olan balık arıyorum, aklımda şu an palyaço balığı var.
Tam litrelerini verirseniz ona göre yardımcı olabilirim. Bu bilgileri vermezseniz ne yazık ki tahmini bilgilere göre tavsiye vermemiz doğru olmaz.
Akvaryum en × boy × yükseklikleri neledir?

Tamam hocam dikkat ederim bir de benim büyük akvaryumda kaç tane beta bekleyebilirim göz kararı ve resimlerden gördüğüm kadarıyla 60 litre vardır hocam.

Maksimum 3 adet bakabilirsiniz kabaca yalnız alacağınız betalar erkek olur ise tek akvaryumunuza 1 adet erkek betanın yanına 2. erkek betayı eklemeyin sonra dünya savaşı çıkar ;)

Tam litrelerini verirseniz ona göre yardımcı olabilirim. Bu bilgileri vermezseniz ne yazık ki tahmini bilgilere göre tavsiye vermemiz doğru olmaz.
Akvaryum en × boy × yükseklikleri neledir?

Hocam depoda yarın ölçüp atarım tahminlerini attım zaten.

Maksimum 3 adet bakabilirsiniz kabaca yalnız alacağınız betalar erkek olur ise tek akvaryumunuza 1 adet erkek betanın yanına 2. erkek betayı eklemeyin sonra dünya savaşı çıkar ;)

Evet hocam araştırdım 2'sinden biri ölene kadar kavga ederlermiş kavgacı siyam balığı olarak geçiyormuş peki hocam 1 erkek 2 dişi baksam sorun olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı