Evde bakılabilecek balık tavsiyesi

Japon balığı.

Onu düşünüyorum hocam.

1 yıl baktım ve elimi hiç kaptırmadım. Aynı akvaryumda çöpçü balıkları da olabilir. Akvaryumdaki Japon balıklarımla da beraberlerdi. Çok çeşitli balık olan akvaryumlar çok güzel duruyor.

Hocam pengagus köpek balığı çok güzel geldi peki bakımı nasıl hocam.

Büyüklükten kastınız 60 litre olan ise olmaz, ciklet balıkları için minimum 200 litre bir tanka ihtiycanız var unutmayın bu hobinin amacı onları hapishane de yaşatmak değil doğal ortamlarına en uygun koşulları sağlamak belki o hacimde yaşar ama ne kadar rahat olur asıl önemli olan nokta burası yaşamaz demiyorum bakın örnek olara 1+0 evde 5 kişi nasıl yaşar ise o küçük akvaryumlarda da bu balıklar öyle yaşar.

Tamam hocam ben zaten o yüzden bu konuyu açtım onları dar alanda yaşatmak istemem çok sağ olun çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam pengagus köpek balığı çok güzel geldi peki bakımı nasıl hocam.
Hocam bakımı çok basit. Sadece haftada 2 kez suyunu değiştiriyor ve akvaryumu temizliyorduk. Akvaryumda hava motoru da vardı her akvaryumda lazım mı bilmiyorum ama biz kullanıyorduk. Balık beslemeyeli çok oldu bu kadarını hatırlıyorum. Özel bir bakım istemiyor kısaca.

Ölçülerinizi atın duruma göre bakalım. Bence oranda, teleskop tarzı kombinasyonlar daha güzel olur.

Hocam akvaryumumum 1 metre yani 120 litre.

Hocam bakımı çok basit. Sadece haftada 2 kez suyunu değiştiriyor ve akvaryumu temizliyorduk. Akvaryumda hava motoru da vardı her akvaryumda lazım mı bilmiyorum ama biz kullanıyorduk. Balık beslemeyeli çok oldu bu kadarını hatırlıyorum. Özel bir bakım istemiyor kısaca.

Hocam bende de hava motoru var balığın suyunu değiştirirken nereye koyuyordunuz ve akvaryumunuz kaç litreydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı