R Recep34 Picopat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Evde çağrı merkezinde çalışmak nasıldır?
JoeyRodri Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 Tecrübelerimi aktarmam gerekirse hibrit şekilde bu işi yapıyorum ve hem ofis hem evde aynı işi yapmak beni memnun ediyor.
Tecrübelerimi aktarmam gerekirse hibrit şekilde bu işi yapıyorum ve hem ofis hem evde aynı işi yapmak beni memnun ediyor.
R Recep34 Picopat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 JoeyRodri dedi: Tecrübelerimi aktarmam gerekirse hibrit şekilde bu işi yapıyorum ve hem ofis hem evde aynı işi yapmak beni memnun ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende konuşma bozukluğu var acaba çağrı merkezinde çalışsam konuşmama faydası olur mu?
JoeyRodri dedi: Tecrübelerimi aktarmam gerekirse hibrit şekilde bu işi yapıyorum ve hem ofis hem evde aynı işi yapmak beni memnun ediyor. Genişletmek için tıkla... Bende konuşma bozukluğu var acaba çağrı merkezinde çalışsam konuşmama faydası olur mu?
JoeyRodri Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #4 Recep34 dedi: Bende konuşma bozukluğu var acaba çağrı merkezinde çalışsam konuşmama faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Konuşmanıza fayda tabi sağlar ancak bu çağrı merkezinin sizi işe alacağının bir kesinliği yok. Konuşma bozukluğu sebebiyle çağrı merkezine almama ihtimalleri bulunuyor.
Recep34 dedi: Bende konuşma bozukluğu var acaba çağrı merkezinde çalışsam konuşmama faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Konuşmanıza fayda tabi sağlar ancak bu çağrı merkezinin sizi işe alacağının bir kesinliği yok. Konuşma bozukluğu sebebiyle çağrı merkezine almama ihtimalleri bulunuyor.