Evde Can Sıkıntısından Ne Yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi okul kapandı, 8'e geçtim. :) Tatile falan gitmeyeceğiz, çalışıcak yer arıyorum, onuda bulamıyorum. Bulsam bile annem izin vermiyor. Gün boyunca ROM'lara bakıyorum, yani hep evdeyim, dışarıya çıktığım yok. Malum evde canım sıkılıyor. İyi bi bilgisayarım yok, oyun falanda oynayamıyorum. Bende kitap falan okuyorum ama bi süre sonra ondanda sıkılıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Ben lise 2'ye geçtim. Bilgisayarım iyi. İşe gitmiyorum. Annem her gün işe git diye baskı yapıyor :D
1 Hafta oldu Antalya'ya geleli hala evdeyim. Full time bilgisayar. Zaman su gibi akıyor.
Anneni işe gitmen için ikna et. Sonra odanda değişiklik yap. Mesela odana poster al. Aklıma gelmiyor değişiklik yap.
Televizyon izle. Spor yap (Kas yap) Futbol oyna. Arkadaşlarınla iyi geçin.
Kız arkadaş edin. Özellikle Kız arkadaş edindiğinde hayatında büyük bir değişiklilik yaşarsın. :D

Hazır yaz gelmişken evde kendi kendine ufak çaplı vücut geliştirme hareketleri yapabilirsin. Ne bileyim şınav çek mekik olaylar olaylar.

Dışarı çık top oyna. (Pek bu zamanda fazla olmasa da) Biz arkadaşlarımla oyunyorduk. ( Ne eski günlerdi be!) Arkadaşlarınla toplan basketbol sahasına gidin, futbol sahasına gidin, gezin, eğlenin büyüdüğünde hiç bir yere gidemeyeceksin ve başını kaldıramayacaksın. Şimdi zamanını iyi geçir. Yoksa pişman olucaksın. Abi tavsiyesi.

Youtube oyun kanallarını takip et. örnk: videoyun, muratabigf. Ama en iyisi dışarı çık, gez, dolaş ama arkadaşlarınla hava da sıcak zaten.

Dizi de izleyebilirsin. "The Walking Dead" önerim.

Ben lise 2'ye geçtim. Bilgisayarım iyi. İşe gitmiyorum. Annem her gün işe git diye baskı yapıyor :D
1 Hafta oldu Antalya'ya geleli hala evdeyim. Full time bilgisayar. Zaman su gibi akıyor.
Anneni işe gitmen için ikna et. Sonra odanda değişiklik yap. Mesela odana poster al. Aklıma gelmiyor değişiklik yap.
Televizyon izle. Spor yap (Kas yap) Futbol oyna. Arkadaşlarınla iyi geçin.
Kız arkadaş edin. Özellikle Kız arkadaş edindiğinde hayatında büyük bir değişiklilik yaşarsın. :D

Hocam işe gitmek istesemde yer yok. Gidersem bilgisayarcıya giderim, burdada bi Casper var, adımımı atmam. :D Odam güzel, yeni masa, kitaplık, halı falan aldık. Duvarda Beşiktaş atkıları, tabloları dolu. :D Futbolla aram yok. Zaten 2 tane iyi arkadaşım var. Biri 8 yıllık, biri 3. Kızlarla aram iyidir ama hepsiyle arkadaşımdır. Utangaç biriyim. Ama kızları güldürmeyi başarıyorum. :D

Hazır yaz gelmişken evde kendi kendine ufak çaplı vücut geliştirme hareketleri yapabilirsin. Ne bileyim şınav çek mekik olaylar olaylar.
Bu olabilir, yarın başlayacağım buna. :)

Youtube oyun kanallarını takip et. örnk: videoyun, muratabigf. Ama en iyisi dışarı çık, gez, dolaş ama arkadaşlarınla hava da sıcak zaten.

Dizi de izleyebilirsin. "The Walking Dead" önerim.
Hocam ben sanal dünyada yaşadığım için, söylediğin iki kanalıda izliyorum. Özellikle Murat Abi'yi, adam gönüllerin fedaisi. :D :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bi zaman sonra bilgisayarda sıkıyor be. :(
Aynen öyle. Ama Orkun Işıtmak izlemeni tavsiye ederim. Adam korku oyunları çekiyor genelde ve küfür etmemeye çalışıyor. Çok sempatik biri. İzlemelisin. :) Ayrıca Turuncu Levye kanalı da tavsiyemdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı