thepasha01 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 Dışarıdayken falan normalim. Ancak eve ne zaman adımımı attığım zaman bir stres basıyor beni, kalbim sıkışıyor. Hemen hemen her akşam yaşıyorum bunu.
Dışarıdayken falan normalim. Ancak eve ne zaman adımımı attığım zaman bir stres basıyor beni, kalbim sıkışıyor. Hemen hemen her akşam yaşıyorum bunu.
Wrynz Kilopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #2 Psikiyatristik bir hastalığın olabilir. Anksiyete gibi duruyor. Ama neden özel olarak evde yaşadığını bilemiyorum.
Psikiyatristik bir hastalığın olabilir. Anksiyete gibi duruyor. Ama neden özel olarak evde yaşadığını bilemiyorum.
chu025 Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 thepasha01 dedi: Dışarıdayken falan normalim. Ancak eve ne zaman adımımı attığım zaman bir stres basıyor beni, kalbim sıkışıyor. Hemen hemen her akşam yaşıyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Soğuk duş almayı dene ya da tercihen sıcak.
thepasha01 dedi: Dışarıdayken falan normalim. Ancak eve ne zaman adımımı attığım zaman bir stres basıyor beni, kalbim sıkışıyor. Hemen hemen her akşam yaşıyorum bunu. Genişletmek için tıkla... Soğuk duş almayı dene ya da tercihen sıcak.
thepasha01 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #4 Wrynz dedi: Psikiyatristik bir hastalığın olabilir. Anksiyete gibi duruyor. Ama neden özel olarak evde yaşadığını bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dışarıda da aktif birisiyim ancak belirtiler evde kendini gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2025
Wrynz dedi: Psikiyatristik bir hastalığın olabilir. Anksiyete gibi duruyor. Ama neden özel olarak evde yaşadığını bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dışarıda da aktif birisiyim ancak belirtiler evde kendini gösteriyor.
Wrynz Kilopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #5 thepasha01 dedi: Hocam dışarıda da aktif birisiyim ancak belirtiler evde kendini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... FOMO'n olabilir.
thepasha01 dedi: Hocam dışarıda da aktif birisiyim ancak belirtiler evde kendini gösteriyor. Genişletmek için tıkla... FOMO'n olabilir.