Evde güzel oynayıp futbol kursunda oynayamamak neden olur?

emirc.2

Centipat
Evdeki yaptığım çalımlar olsun şutlar olsun görülse Real Madrid ilk 11 garantili 400 milyon teklif edecek kadar olmasına rağmen, futbol kursuna gidince dağa taşa şut atıp, 1V1'de hep top kaybetmem, ayağıma top gelince ne yapacağımı bilememem ve saçma hareketler yapmam normal mi? Bir de babam da evde oynayışımı gördü ve diyor ki: "futbol kursuna o kadar para verdik neden oynayamıyorsun?" ne yapabilirim bu konuda?

Evdeki yaptığım çalımlar olsun şutlar olsun görülse Real Madrid ilk 11 garantili 400 milyon teklif edecek kadar olmasına rağmen, futbol kursuna gidince dağa taşa şut atıp, 1V1'de hep top kaybetmem, ayağıma top gelince ne yapacağımı bilememem ve saçma hareketler yapmam normal mi? Bir de babam da evde oynayışımı gördü ve diyor ki: "futbol kursuna o kadar para verdik neden oynayamıyorsun?" ne yapabilirim bu konuda?

Ya heyecan yapiyorsun, ya da ayağın beton zemine alışmış, çim zeminlerde oyna biraz ayağın alışır.

Heyecanla alakalı olabilir mi? Takım arkadaşım futbolda bana bakıp pas attığı zaman biraz kalbim çarpıyor, geri pas deyince de zorlanıyorum.

Heyecan, kendinizi salın hocam heyecan yapmayın topu sürün pas atın tamamdır.

Olabildigince bugün yapacağım çok güzel oynayıp hocanın gözüne gireceğim falan deyip kendimi motive ediyorum yine aynı şeyleri yaşıyorum.

Kendini motive etme, o işi yapmak için motiveye değil inanman lazım.

Kendini motive etme, o işi yapmak için motiveye değil inanman lazım.
Bugün futbol oynayabildim ve pas isteyince sanki daha az kaygılanıyorum gibi. Pas isteyip durdum hatta 2 gol attım onuda atamıyordum. Hatta havadan gelen toplarada korkuyordum hava toplarına çıkıp durdum bir kafayla gol attım, sonra birde voleyle attım iyi şutlardı. Bide sanki şutlarım yavaş gidiyor gibi ama kaleciye gidince top uçuyor normal mi? Vururken bide ayağım ağrıyor deli gibi. Güçlüde atamıyorum ayak üstü vuruyorum ona rağmen.

Bugün futbol oynayabildim ve pas isteyince sanki daha az kaygılanıyorum gibi. Pas isteyip durdum hatta 2 gol attım onu da atamıyordum. Hatta havadan gelen toplarada korkuyordum hava toplarına çıkıp durdum bir kafayla gol attım, sonra bir de voleyle attım iyi şutlardı. Bir de sanki şutlarım yavaş gidiyor gibi ama kaleciye gidince top uçuyor normal mi? Vururken bir de ayağım ağrıyor deli gibi. Güçlüde atamıyorum ayak üstü vuruyorum ona rağmen.

Bağcık kısmı ile vur topa vurmaktan çekinme, vur gitsin senin işin bu. Farklı kramponlar deneyebilirsin(2 3 numara küçük kramponlar ile topa daha iyi hakim olursun) ve dışarıda arkadaşların ile alıştırma yap, çalım alıştırması falan yap ve maçta dene.

Bağcık kısmı ile vur topa vurmaktan çekinme, vur gitsin senin işin bu. Farklı kramponlar deneyebilirsin(2 3 numara küçük kramponlar ile topa daha iyi hakim olursun) ve dışarıda arkadaşların ile alıştırma yap, çalım alıştırması falan yap ve maçta dene.
2-3 numara küçük krampon giydiğimde bu konuda kötü anım var. İnanmazsın ama direk ayağımı burkmuştum krampon kaydığı için.

Yeni konular

Geri
Yukarı