Evde kimse yokken kargoya ne olur?

Dostlar bu arada hangi kargo firması tarafından gönderiliyor.

O değerde bir ürünü asla kapıya bırakmazlar. Sorun etme. Bizim kapıya bırakılan ürünler ufak tefek şeylerdi hep.

Hocam ufak tefek aldığınız ürünlerin fiyatları ne kadardı.

Son düzenleme:
Eskiden AliExpress'ten gelen 2 dolarlık şeyler hariç yurtiçinden aldığım hiçbir ürün kapı önüne bırakılmadı. Kapının önüne bırakıp gitmezler bence. Kargo şirketini arayıp sorabilirsin takip numarası vs söyleyerek belki dağıtıma çıkarmazlar.

Hocam ürünü en yakın şubeden almayı düşünüyorum ama hangi kargo ile gelecek ona dair hiçbir fikrim yok.

Öncelikle dostlar hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim bugün kargom evime geldi kargo memnuniyetinden bahsetmek isterim MediaMarkt'tan 30 kg altı kargolarınızı kolay gelsin adlı bir firmayla geliyor 30 kg üstü ise horoz lojistik adlı firma ile geliyor kolay gelsin adlı firmanın en büyük artısı ürününüzün geliş gününü ertelebiliyor olmanız ve komuşuya bıraktırıyor
Olabilmeniz yani kapıya bırakma veya şubeden alma derdine son bulmuşlar ayrıca üründe bir hasar dışındaki kargo kutusunda bile tek bir çizik yoktu memnuniyetimden kısaca bahsetmek istedim hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…