Evde laptop temizlenir mi?

alijico

Centipat
Daha fazla  
Şu anki laptopumu yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve hiç içini temizlemedim. Son zamanlarda artık oyunlarda cihazım iyice ısınmaya başladı ve güncel oyunları oynarken de içten içe "acaba aşırı ısınıp cihaza zarar verir miyim?" diye tırsıyorum. O yüzden temizlemek istiyorum. Ve biraz araştırınca YouTube'da kendi cihazımın aynısını temizleyen birini gördüm. Acaba adamın yaptıklarının aynısını yaparak kendim mi temizliyim yoksa bir yere mi yaptırayım?

Öncelikle dikkatli olun ve çok manyetik olaylara girmeyin bazı videolarda donanımı vs söktüklerini ve onları temizlediklerini gördüm eğer korkunuz varsa bilen birinden yardım alın.

Bilmiyorsan hiç girişme. Her işi ustasına bilene bırakmak lazım.

Kendiniz temizleyebilirsiniz Technopat'ta bununla ilgili bir video bile var hatta. Onun dışında asla özele vermeyin benim laptopun SD kart okuyucusunu bile sökmüşlerdi.

Kendiniz yapabilirsiniz, zor bir işlem değil boşuna para vermeyin başka yere, parça çalma durumu bile söz konusu bu tarz işlerde.
Bildiği yere götürmesi en iyisi olur. En ufak bir yanlışta bilgisayara ciddi zarar verebilir.

Bildiği yere götürmesi en iyisi olur. En ufak bir yanlışta bilgisayara ciddi zarar verebilir.

Peki bilindik ve güvenilir bir laptop temizleme servisi var mı bildiğiniz İzmir içerisinde?

Yapabileceği en büyük zarar Flex kablosunu yırtmak olabilir onu da dikkatli çıkartarak ve acele etmeyerek halledebilir.

Hocam termal macun vs değiştirmek isteyebilir veya işlemciyi vs temizlerken zarar verebilir bana kalırsa servise göndermesi en mantıklı evde temizlemek dediğimiz olaylar daha çok tozunu almaktan ibaret veya fanlardaki birikmiş toz kütlesini çıkarmak dip bir temizlikte sorun çıkabilir.

Peki bilindik ve güvenilir bir laptop temizleme servisi var mı bildiğiniz İzmir içerisinde?
Maalesef İzmirde bildiğim yok. Arkadaşlarınıza sorabilirsiniz. Veya İnstagramdan bakabilirsiniz. Benimde bakım yaptırmam lazım.

Yapabileceği en büyük zarar Flex kablosunu yırtmak olabilir onu da dikkatli çıkartarak ve acele etmeyerek halledebilir.
Fanlara, işlemciye zarar verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…