Evde pitbull beslenir mi?

Kangal ve çoban köpekleri daha güçlü diye biliyorum, doğru mudur?

Güçlüdür, ancak evin içinde köpek beslemek sağlık açısından pek ideal olmayacaktır. Bu ayrıntıyı konuda sonradan fark ettiğim için belirtmeliyim ki bu tarz köpekler bahçesi olan müstakil evler için idealdir.

Gaza gelip hayvan mı sahiplenilir? Onlar da bir can taşıyor eve alışıp 1 ay sonra ben yapamıyorum diye salınan hayvan dolu sokaklar.
Bence hayvan sahiplenmeyin siz. Gaza gelip sahiplendiğiniz hayvanı gaza gelip sokağa atabilirsiniz...

Asla yapmam. Ben hayvanseverim hocam, asla bir hayvana zarar vermem. Karşıma pitbull çıksa bile saldırmam.

Köpek sahibinin aynasıdır. Siz sinirli bir yapıdaysanız köpeğiniz sizden daha sinirli ve agresif yapıda olur. Hele pitbull gibi çok çabuk agresif olabilen bir köpeğin evde beslenmemesi gerekir. Pitbulların agresif olmaması için sosyal bir ortamda büyütülmeleri gerekir.
Bahçesi olmayan bir evde yaşıyor iseniz kesinlikle hiperaktif bir köpek beslememelisiniz. Doberman, pitbull, rotweiler, alman çoban köpeği gibi. Bu köpeklerin enerjilerini boşaltmak için hergün koşturtmalısınız. Yani sabah akşam periyodik olarak dışarıda gezdirmeniz gerekmektedir. İlk hevesle bu kolay gibi görünürken bir süre sonra size angarya gibi gelmeye başlıyor.

Beslenmez hem din açısından hemde ekonomik açısından.
Din ne alaka şimdi

Doğru büyütülüp eğitilen hayvan kimseye zarar vermez yorumda ki arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor yaş ortalaması kaç bilmiyorum ama bilmedikleri konu hakkında atıp tutmayı çok seviyorlar.

Köpekler hakkında bir şey bilmiyorlar ki :D sahibini parçalayan köpek görmüştür. Hahaha, o sahip acaba ne yaptı köpeğe? :D

@erkekavcisii Dediğim gibi bizim insanlarımız bilgisi olmayan konular hakkında yorum yapmayı çok sever. "Laf olsun torba dolsun" yaşları küçük büyük ihtimal. O yüzden her insanın dediğine kulak asmayın. En doğru bilgiyi bu tip hayvanları besleyip büyütenler verebilir size.

@erkekavcisii dediğim gibi bizim insanlarımız bilgisi olmayan konular hakkında yorum yapmayı çok sever. "laf olsun torba dolsun" yaşları küçük büyük ihtimal. O yüzden her insanın dediğine kulak asmayın. En doğru bilgi bu tip hayvanları besleyip büyütenler verebilir size.

Bir kanal pitbull sahibine bıçak çekiyor ne yapacak diye, sahibi yanlışlıkla bıraksa ölecek bıçağı çıkaran adam :D bunlar mı sahip öldürüyor? Ama şunu da ekleyiyim, kızdırmayacaksın köpeği. İster sahibi olsun onun önünde yemek yiyip vermezsen parçalar seni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı