Ben 12 yaşındayım. Basketbol oynuyorum evde.
Bu videodaki hareketleri yapıyorum omuz hareketinde 2kglik ağırlık kullanıyorum. Bir problem var mıdır sizce? Ya da ileri yaşlarımda bir sıkıntıya yol açar mı?
Bu yaşta sorun olmaz ama bu kanal başlangıç için en fazla. Kendisi herhangi bir uzman değil ve bu konuda ciddi tehlikeye yol açabilecek tavsiyeler verebiliyor. Şimdilik antrenmanları yeterli olur.
Yapabilirsin ama anlatıldığı kadar fazla sonuç alamazsın. Şimdilik yeterli olur.Yani yapabilir miyim?
Yapabilirsin ama anlatıldığı kadar fazla sonuç alamazsın. Şimdilik yeterli olur.
Hocam bu adam zaten bir şovmen. Kendisinin pek kaale alınmaması gerektiğini savunuyorum spor konusunda. Zaten idmanını düzenli yapabileceğini sanmam. Elbette ki daha başlangıç hareketleri daha iyi olur ama vücut ağırlığı ile zaten çok fark etmez.Hocam bu idman çok sert gelmez mi vücüdünda testeron olmayan kas yapımı kas iyileşmesi düşük seviyede olan bir bireyde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.