ShadowFighter
Hectopat
Biraz fazla kaçırmış olabiliriz Resident Evil'iYa çok fazla Resident Evil oynamışsın ya da The Lastofaş...![]()
Biraz fazla kaçırmış olabiliriz Resident Evil'iYa çok fazla Resident Evil oynamışsın ya da The Lastofaş...![]()
Hayatımda açıklamayadığım tek şeyi evde tek kaldığım zaman yaşamıştım. Ne pencere açıktı, ne bir şey. Böyle arkadan sanki "fısstt" diye bir ses duymuştum. 1 saniye geçmeden odadaki perde komple kornişten (böyle mi yazılıyordu?) komple çıkıp yere düştü. Halamların evden koşarak çıktığımı bir de halamların eve girdiğimi hatırlıyorum o ara. Çok enteresan bir şeydi. Öyle inançlı biri falan da değilim ama çok tuhaf olaydı. Aklıma bu geldi gönderiyi okuyunca.
Sanık şimdi başka daire de değil mi? Başka dairede olsa bile evin çok yüksekte değil de dışarıya bağırsaydın. Umarım bir şey olmamıştır.Merhaba. Evde şu an tekim ve üst kattan poşet açma, takırtı gibi sesler geliyor. Şimdi kapıyı kilitledim yanımda bıçak var çok korkuyorum ailemde işte. Komşuların telefon numarası yok bende de. Ne yapacağım? Ya orada gerçekten bir kişi varsa? Arkadaşlar bu arada konu troll değil gerçekten geliyor sesler. Telefonu da tuvalette unuttum işin kötü yanı. Almaya gitmeye de çok korkuyorum. Ellerim titriyor şu anda.
Bir şey yokmuş boşuna korkmuşum. Tuvaletin penceresi açıkmış, bende tuvalete girdiğimde orayı kapatmayı unutmuşum. Rüzgar çakmak, temizlik ürünleri artık ne varsa komple devirmiş. Kapı açık olduğundan dolayı da bu kadar çok ses geldi galiba.
Ama o sesi duymalıydınız gerçekten çok fazla ses geliyordu.
Bu forumun yaş ortalaması 12 ve bilgisiz insanların bir şey bilmeden yorum yapmasıyla doluyor. Teknolojiyle alakası yok forumun. Normaldir böyle bir paylaşım yapılması.Evde tek kalmaktan korkuyorsan ailene söyle seni güvendikleri bir yere bıraksınlar.Bir insan tuvalete gitmeye nasıl korkar anlamış değilim. Sessiz ve yavaş şekilde tuvalete gidip telefonunu al ve ailene haber ver seni gelip evden alsınlar.
Merhaba. Evde şu an tekim ve üst kattan poşet açma, takırtı gibi sesler geliyor. Şimdi kapıyı kilitledim yanımda bıçak var çok korkuyorum ailemde işte. Komşuların telefon numarası yok bende de. Ne yapacağım? Ya orada gerçekten bir kişi varsa? Arkadaşlar bu arada konu troll değil gerçekten geliyor sesler. Telefonu da tuvalette unuttum işin kötü yanı. Almaya gitmeye de çok korkuyorum. Ellerim titriyor şu anda.
Böyle bi durumun var ve cidden polisi yada aile yakınlarını aramak veya yazmaktansa zamanınızı saçma bişekilde bu siteye ayırıp mı yazdınız yapmayın lütfen.Merhaba. Evde şu an tekim ve üst kattan poşet açma, takırtı gibi sesler geliyor. Şimdi kapıyı kilitledim yanımda bıçak var çok korkuyorum ailemde işte. Komşuların telefon numarası yok bende de. Ne yapacağım? Ya orada gerçekten bir kişi varsa? Arkadaşlar bu arada konu troll değil gerçekten geliyor sesler. Telefonu da tuvalette unuttum işin kötü yanı. Almaya gitmeye de çok korkuyorum. Ellerim titriyor şu anda.
dostum konuda herhangi bir açıklama yok arkadaş sadece konuyu çarşamba yazdığını ve kapattığını söylemiş.Konuyu okumayınca benim eşgal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.